Lush!

Lichaam door Krista

Dit bedrijf verkoopt cosmeticaproducten op de goede manier. De producten van Lush zijn namelijk vooral gemaakt van etherische oliën, verse groente en fruit en andere natuurlijke ingrediënten. Ook worden er geen synthetische ingrediënten toegevoegd. Omdat de producten niet vol \'slechte\' ingrediënten zitten zijn ze ook voor mensen met een gevoelige huid ideaal! Het draait bij de mensen van Lush vooral om kwaliteit van de ingrediënten en de effectiviteit hiervan.

Omdat er wordt gewerkt met verse producten zit er aan elke product wel een uiterste houdbaarheidsdatum, maar maakt je geen zorgen want die datum zul je echt niet overschrijden. Eenmaal begonnen aan Lush wil je niet anders meer! De producten ruiken heerlijk, ze zijn goed voor mens, dier en natuur (Lush is namelijk tegen het testen op dieren en vele producten zijn veganistisch). Ook het goede doel heeft profijt van Lush, ze hebben een hand- en lichaamscrème Charity Pot waarvan de complete opbrengst naar het goede doel gaat. Zelfs het verpakkingsmateriaal is allemaal goed, alles wordt verpakt in papier, en de plastic potjes voor de crèmes kunnen weer ingeleverd worden bij de winkel en deze worden vervolgens weer gerecycled. Spaar je vijf potjes op en lever je ze dan in, dan krijg je een gratis gezichtsmasker!

De winkels van Lush zijn een feestje om heen te gaan, je ruikt ze aan het begin van de straat al. Je hoeft alleen maar je neus te volgen en je komt er vanzelf. Het personeel vertelt met grote liefde over alle producten en je kunt alles testen, ruiken en aanraken. Lush heeft onder andere geweldige zepen, prachtige bruisballen, uitstekende gezichtscrèmes, verse gezichtsmaskers en shampoobars (shampoo in een vaste vorm waar je echt heel lang mee doet!). Voor cadeautjes kun je ook bij Lush terecht. Je kunt iemand heel blij maken met cadeautjes als Olive Grove, Rock Chick en You\'re A Star. En met namen zoals deze kan het haast niet meer mis gaan! In elk cadeau vind je een zorgvuldig geselecteerde mix van Lush producten terug.  

Omdat er niet in alle steden van Nederland een winkel zit kun je ook online je producten bestellen via www.lush.nl

Psst, Lush heeft ook spullen speciaal voor mannen!