Biomaris Aroma Thalasso

Lichaam door Jet

Biomaris
De huid speelt een beslissende rol bij talloze functies die het lichaam gezond houden. De wetenschap heeft aangetoond dat werkstoffen uit de zee de natuurlijke huidfuncties ondersteunen en de huideigen beschermingsmechanismen versterken: ze zijn bij wijze van spreken een cadeau voor het lichaam. Het is Biomaris gelukt deze werkstof in haar producten te verwerken. Ze voorzien de huid van alle mineralen en sporenelementen die ze nodig heeft om goed te functioneren. De producten van Biomaris werken ontspannend, zeer verzorgend, helend, ontslakkend, ontstekingsremmend en zuiverend.

Biomaris Aroma Thalasso Fresh
Ik had het genoegen om de Biomaris Aroma Thalasso-lijn te mogen testen, bestaande uit een shower gel, een body butter en een body spray.

Eerst maar eens lekker douchen met de Biomaris shower gel fresh (17,70)! Deze shower gel, met fruitige limoengeur, bestaat uit natuurlijke essentiële oliën, een plantaardig verzorgend complex van zeezout en een zeealgen extract uit de Arctisch zee. De huid wordt al tijdens de reiniging perfect verzorgd en gehydrateerd. Bij het inzepen van mijn lichaam voel ik duidelijk dat het product een zeer hoge kwaliteit heeft, het voelt heerlijk aan op mijn huid en deze voelt gelijk fluweelzacht. Jammie! Waar ik wel aan moet wennen is de geur. Je hebt toch een beetje het gevoel dat je je aan het insmeren bent met een citroen-lolly. Maar de geur went en wordt, hoe vaker ik de shower gel gebruik, steeds lekkerder.

Na een uitgebreide douche is het tijd om mijn huidje verder te verwennen en wel met de Biomaris body butter fresh (28,90). Deze 'boter voor de huid' bestaat uit diepzee mineralen, sporenelementen, sheaboter, jojoba olie en verbetert het vochtgehalte. De body butter is fijn om aan te brengen en trekt snel in. Wel moet ik weer even wennen aan de zoete citroengeur. Als ik die avond met mijn vriendje in bed lig, vertelt hij dat ik het zachtste meisje van de hele wereld ben; dat zegt genoeg denk ik!
 
De volgende ochtend is het laatste product aan de beurt; de Biomaris body spray fresh (21,50). Deze verfrist de huid, prikkelt de zintuigen en verbetert de stemming. Met groene algen, diepzeemineralen en sporenelementen, die de huid extra hydrateren. Als ik heel eerlijk ben, heb ik niet zoveel met het fenomeen body spray. Dat neemt niet weg dat deze ook heerlijk is om te gebruiken, maar dit product is niet aan mij besteed.

Conclusie?
Ik beschrijf de Biomaris Aroma Thalasso-lijn als producten met een voelbaar zeer hoge kwaliteit en met een tikkeltje aparte geur. Maar dat is natuurlijk persoonlijk, zo was mijn moeder bij het ruiken van deze producten gelijk verkocht! Daarom mocht zij de body spray mee naar huis, de rest hou ik lekker zelf!

Benieuwd geworden naar deze producten? Je kunt ze hier bestellen en zelf uitproberen!