Get Aussiefied met Aussie

Haar door Jet
Glanzend, gezond, volumineus, glad en stralend haar: wie wil het niet? Haarverzorgingsmerk Aussie belooft het! Afgelopen maandag werd het nieuwe merk geheel in Aussie-stijl gelanceerd en Ze.nl was erbij!

The Aussie experience

Strand Zuid was afgelopen maandag omgebouwd tot een gezellige Australische beachbar. Met cocktails, loungebedden, chille beats en een BBQ werd de lancering van haarverzorgingsmerk Aussie uitbundig gevierd. Ondanks het druilerige weer hadden we allemaal even het gevoel Down Under te zijn. Dat gevoel werd versterkt door de mysterieuze tent, waar je (geblinddoekt) een Aussie experience kon ondergaan, waarbij al je zintuigen werden geprikkeld. Heel origineel!


Ook kregen we meer te horen over het merk Aussie, dat opgezet is door de Amerikaanse haargoeroe Tom Redmond. Tijdens een bezoek aan Australië ontdekte hij de bijzondere krachten van de lokale fruitsoorten en kruiden, die hij erg geschikt vond voor een haarverzorgingslijn.

Aussie komt met veertien verschillende shampoos en conditioners (met grappige namen als Luscious Long, Aussome Volume en Colour Mate), maar het paradepaardje is zonder twijfel de 3 Minute Miracle Reconstructor (3MM). Deze intensieve conditioner heeft in Groot-Brittannië maar liefst negen en in Scandinavië zes awards gewonnen. Iedere fles is gevuld met eeuwenoude Australische ingrediënten - zoals eucalyptus, munt, avocado, quandong en perzikpit-olie - die het haar helpen voeden, verzorgen en een levendige uitstraling geven.


Na nog een cocktail te hebben gedronken omringd door BN?ers, journalisten en beautybloggers vertrok ik weer richting huis, mét een goed gevulde goodiebag!

Get Aussiefied
Klinkt allemaal erg goed, maar verrichten de producten ook werkelijk wonderen? Vol verwachting stap ik onder de douche, gewapend met de Miracle Moist-shampoo (voor droog en beschadigd haar) en de 3 Minute Miracle Reconstructor. De shampoo schuimt overweldigend en de geur is flink zoet (beetje bubblegum), maar zeker niet verkeerd. Ook de 3MM is fijn om aan te brengen en laat je haar bij het uitspoelen al heerlijk zacht voelen, dat belooft wat? En inderdaad, als ik mijn haar geföhnd heb en in model heb gebracht, zit het prachtig. Wat me vooral opvalt is dat ik veel meer volume en glans heb.


Helaas moeten we nog wel even wachten voordat deze fijne producten te koop zijn: vanaf oktober dit jaar is Aussie verkrijgbaar bij Etos!