Precision Foam Colour van John Frieda

Haar door Redactie Ze.nl

Knalrood, lichtblond, donkerbruin: het is ontzettend leuk om je haar eens in een totaal andere nuance te kleuren. Helemaal als je toe bent aan een nieuwe look, bijvoorbeeld nadat je relatie is uitgegaan. Een andere haarkleur zorgt meteen voor een complete metamorfose; je voelt je weer brand new!

Precision Foam Colour
Het liefst laat je je haren natuurlijk kleuren bij een luxe kapper (terwijl je voetjes worden gemasseerd en je teennagels gelakt), maar voor de meesten van ons is dat helaas niet te betalen. Gelukkig komt John Frieda met de Precision Foam Colour: een permanente, 100% dekkende haarkleuring, waarmee je in je eigen badkamer een prachtig en natuurlijk kleurresultaat behaalt. Een resultaat waarvan je dacht dat je deze alleen bij de professionele salon kon krijgen, en dat voor maar ?16,49 per verpakking.


Het bijzondere aan de Precision Foam Colour is - de naam zegt het al - dat het uit een schuimige substantie bestaat. De niet-druppende foam is heel gemakkelijk aan te brengen en door het haar te verdelen/masseren; na 30 minuten heb je een perfect egale nieuwe haarkleur met een levendige glans. Easy as that!

Met keuze uit twintig nuances, zit er zeker een kleur bij die je mooi vindt. Wil je weten welke kleurnuance het beste bij jou past? Gebruik dan de nuanceselector op Johnfrieda.nl of doe de TransFOAMation op Facebook en transfoam jezelf of een vriendin.

  


Wall of Foam
Zou jij de Precision Foam Colour wel willen proberen? Reserveer dan snel een fotolijstje voor je vriendinnen op de Wall of Foam op de Facebook-pagina van John Frieda, en win beiden een gratis Precision Foam Colour-verpakking!

Maak een vriendin fan van John Frieda op Facebook en maak kans op 1 van de 1000 gratis Precision Foam Colour-verpakkingen! Alle nieuwe fans komen op de Wall of Foam te staan. En hoe meer vriendinnen fan worden en op de Wall of Foam verschijnen, hoe meer kans je maakt op een gratis verpakking.

Ga dus snel naar de Facebook-pagina van John Frieda, trommel je vriendinnen op en maak kans op de Precision Foam Colour!

Kleur jij je haar weleens?