Test als 1ste de nieuwste innovatie van Garnier!

Lichaam door Jet
LET OP: de inschrijving voor deze actie is inmiddels gesloten.

Elke vrouw wil wel een soepele en stralende huid, maar die krijgen we niet zomaar. Hiervoor is het nodig om je lichaam regelmatig te hydrateren. Garnier Skin Naturals komt nu met een nieuw product, Intensive 7 days, en jij kan het als eerste proberen!


Zon, kou, airco, luchtvervuiling: dagelijks wordt onze huid beïnvloed door factoren van buitenaf. Deze kunnen de huid uitdrogen, met alle vervelende gevolgen van dien... Want niemand zit te wachten op een doffe, schilferige huid vol rode vlekjes en irritaties!

Om je huid soepel en zacht te houden is het noodzakelijk om deze te hydrateren. Net als wij zelf heeft onze huid vocht nodig om gezond te blijven. Naast het drinken van water, spelen gezichtscrèmes en bodylotions een onmisbare rol in het herstellen van je huidconditie en de natuurlijke vochtbalans.


Garnier Body Intensive 7 days

Omdat de huidexperts van Garnier maar al te goed weten hoe belangrijk hydratatie is voor de huid, hebben ze een innovatief product ontwikkeld: Garnier Body Intensive 7 days. Deze bodylotion zorgt voor een diepwerkende hydratatie en een moisturizing proces dat na gebruik nog zeven dagen lang door blijft werken.  

Het geheim achter de kracht van Intensive 7 days is het bijzondere ingrediënt L-Bifidus (van die yoghurt ja). L-Bifidus wordt alom geprezen door dermatologen vanwege de uitzonderlijk krachtige hydraterende capaciteiten op de huid.
Garnier Body Intensive 7 days brengt je huidconditie weer in balans en versterkt de huidbarrière. Met als resultaat: een prachtige, stralende, zachte én gezonde huid!

Elke formule zorgt voor een langhoudende hydratatie, plus extra kwaliteiten. Er zijn in totaal vier varianten:

  • De voedende capaciteiten van shea butter (voor de zeer droge huid).
  • De verzachtende eigenschappen van mango-olie (voor de droge huid).
  • Het herstellende en kalmerende effect van aloë vera (voor de normale huid).
  • De romige, satijnzachte feel van cacaoboter (voor de donkere huid).
Test het zelf!

De inschrijving om deze lotion te testen is helaas afgelopen. 120 vrouwen zijn geselecteerd om dit heerlijke product als eerste te proberen en hun mening te daarover te geven.

Wat denk jij over de nieuwe innovatie van Garnier?