WIN: 10 x het Loving Blends Honing Goud pakket van Garnier

Winacties door Ze.nl

Zijn jouw manen wel weer aan een opknapbeurtje toe, én spendeer jij Valentijnsdag aankomende zondag zielsalleen? Haal toch wat liefde je badkamer binnen en sla je slag, want wij mogen 10 x een heerlijk setje Loving Blends van Garnier weggeven!
 
Feit is dat 80% van je gezicht bepaald wordt door je haar. Daarom zijn verzorgde lokken een must. En even tussen ons, mannen houden van mooi haar én van de geur van fijn gewassen haar! Is jouw levensmotto voor de komende tijd ook nog even ‘forever alone’? Gun jezelf aankomende zondag toch een beetje liefde en win dit heerlijke verwenpakketje van Garnier.

 
Loving Blends 
Garnier is met een lijn gekomen van Loving Blends. Deze lijn ruikt fantastisch lekker naar honing, is superromig en schuimt heerlijk. In het pakketje zit een shampoo, een conditioner, een masker en een serum. It’s all about your hair! De lijn voedt jouw manen tot in de puntjes, waarna een heerlijke honinggeur en een dos gezonde haren overblijft. Honing is een fantastisch voedend product, precies wat haar nodig heeft! Nog een heilig ingrediënt in deze lijn is bijenbalsem, die bekend staat om haar reinigende werking.
 
WIN
Denk jij dat je vogelnestje nog voor Valentijnsdag wel een opkikkertje kan gebruiken? Dan ben je precies op het juiste moment op de goede plek. Wij mogen in totaal 10 x een set weggeven die bestaat uit een shampoo, conditioner, masker en serum!
 
Het enige wat je hoeft te doen om dit fijne en verzorgende pakketje voor je mooie dos haren te winnen, is as soon as you can op de ‘meedoen-button’ hieronder te klikken! (Alleen zichtbaar op de desktopversie van de website.)

Good luck!