WIN: 6 x unieke Moroccanoil set voor je haar

Winacties door Redactie Ze.nl
Gezonde, glanzende lokken? Wij zeggen: yes please! Om onze haartjes soepel en pluisvrij te houden, gebruiken wij de producten van Moroccanoil. Superfijn spul en oh ja, we mogen een paar hele lekkere sets weggeven! Doe je ook mee?
 
Wij houden van haar dat in één keer meewerkt als je een staart, knot of superingewikkelde vlecht wilt maken. Maar gebeurt dat? Nee, heel vaak niet. Dan staan we een uur te klungelen met onhandelbaar haar voordat we het opgeven en maar gewoon laten hangen. Om ons haar een beetje in toom te kunnen houden, gebruiken we de producten van Moroccanoil, die met liefde zijn ontwikkeld voor ons haar.
Oliebehandeling
Het verhaal van Moroccanoil begint in het exotische buitenland. In Israël, om precies te zijn, waar medeoprichtster Carmen Tal op vakantie was. Ze kreeg een kleurbehandeling die haar haren zwaar beschadigde en werd door een vriend naar een salon gebracht waar ze een oliebehandeling kreeg. Deze behandeling zorgde ervoor dat haar beschadigde lokken weer glad en gezond werden. Carmen wilde de oliebehandeling delen met vrouwen over de hele wereld en ging aan de slag om dit voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk ontwikkelde ze samen met haar man en een groep visionairs de Moroccanoil Treatment.
 
Wij zijn helemaal happy-de-peppy dat Moroccanoil bestaat en wij zijn niet de enigen. De producten worden wereldwijd door veel vrouwen gebruikt. Wat nou de kern van het succes is van Moroccanoil? De kwaliteit natuurlijk! De producten zorgen niet alleen voor glanzend en gezond haar, maar versterken de plukjes op je hoofd ook nog eens. Dat is vooral heel fijn als jouw haar zo stroef en onhandelbaar is als touw. Want wij werken liever met gladde lokken dan met stro. Just saying.
WIN
Denk jij nu 'ik heb haar als stro, ik móét deze producten hebben'? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij mogen namelijk zes unieke sets van Moroccanoil weggeven! De sets verschillen onderling van elkaar, dus wat er precies in zit blijft een leuke verrassing! We kunnen in ieder geval wel verklappen dat de producten heerlijk zijn voor je haar!
 
Wil jij één van deze te gekke sets winnen? Het enige dat je hoeft te doen is op de 'meedoen-button' hieronder klikken en in een reactie laten weten wat de ergste 'haarergernis' is die Moroccanoil voor je kan oplossen. (Let op: de 'meedoen-button' is alleen zichtbaar als je bent ingelogd op de desktopversie van de site.) 
 
Good luck!