WIN: 6x bonnen t.w.v 50 euro voor drogisthuis.nl of vitaminen.nl!

Winacties door Redactie Ze.nl

Schrale lippen to the max en ontzettend droge handen. In de winter krijgt ons lichaam heel wat te voorduren. Gelukkig kun je op vitaminen.nl en drogisthuis.nl heel wat fijne verzorgingsproducten bemachtigen. En psst, wij geven bonnen weg!

Nagelriemen waarmee je je niet eens meer in het donker durft te vertonen, lippen met ontelbaarveel vellen en een neus zo rood als die van Rudolf van het vele snuiten in wegwerpzakdoekjes. Niet bepaald een appetijtelijk beeld. De winter brengt vaak niet veel goeds en we moeten daarom extra lief zijn voor ons lichaam.Vitaminen.nl en drogisthuis.nl

Neem nu heel snel je computermuis in de hand en surf naar vitaminen.nl of drogisthuis.nl. In deze online drogisterijen vind je alles wat je nodig hebt om een overlevingspakketje voor de winter samen te stellen. Zo kun je op vitaminen.nl gezondheidssnufjes en vitaminen kopen om je weerstand naar een volgend level te krikken en kun je in online drogisterij drogisthuis.nl wondermiddeltjes kopen om die Rudolf-neus van je te verbloemen.

Winnen

Ka-ching! Niet alleen vertellen we je hoe handig de online drogisterijen zijn, maar we gaan ook nog eens strooien met bonnen die je kunt spenderen in de webshop van vitaminen.nl of drogisthuis.nl. We geven namelijk 3x bonnen t.w.v 50 euro weg voor drogisthuis en 3x bonnen ook t.w.v 50 euro voor vitaminen.nl. Word fan van vitaminen.nl op Facebook en maak kans. (Let op: de 'meedoen-button' is alleen zichtbaar als je bent ingelogd op de desktopversie van de site.)