Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: 6x bonnen t.w.v 50 euro voor drogisthuis.nl of vitaminen.nl!

Reageer 0

Schrale lippen to the max en ontzettend droge handen. In de winter krijgt ons lichaam heel wat te voorduren. Gelukkig kun je op vitaminen.nl en drogisthuis.nl heel wat fijne verzorgingsproducten bemachtigen. En psst, wij geven bonnen weg!

Nagelriemen waarmee je je niet eens meer in het donker durft te vertonen, lippen met ontelbaarveel vellen en een neus zo rood als die van Rudolf van het vele snuiten in wegwerpzakdoekjes. Niet bepaald een appetijtelijk beeld. De winter brengt vaak niet veel goeds en we moeten daarom extra lief zijn voor ons lichaam.


Vitaminen.nl en drogisthuis.nl
Neem nu heel snel je computermuis in de hand en surf naar vitaminen.nl of drogisthuis.nl. In deze online drogisterijen vind je alles wat je nodig hebt om een overlevingspakketje voor de winter samen te stellen. Zo kun je op vitaminen.nl gezondheidssnufjes en vitaminen kopen om je weerstand naar een volgend level te krikken en kun je in online drogisterij drogisthuis.nl wondermiddeltjes kopen om die Rudolf-neus van je te verbloemen.

Winnen
Ka-ching! Niet alleen vertellen we je hoe handig de online drogisterijen zijn, maar we gaan ook nog eens strooien met bonnen die je kunt spenderen in de webshop van vitaminen.nl of drogisthuis.nl. We geven namelijk 3x bonnen t.w.v 50 euro weg voor drogisthuis en 3x bonnen ook t.w.v 50 euro voor vitaminen.nl. Word fan van vitaminen.nl op Facebook en maak kans. (Let op: de 'meedoen-button' is alleen zichtbaar als je bent ingelogd op de desktopversie van de site.)
 
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 8 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • marjojojoleintje

  Ik hoop zo, zo, zo erg dat ik win, wil graag Orthica multi max vitamine shoppen en relax slaap druppels om vroeger te kunnen slapen, Ik hoop het zo erg! :D

 • Simone

  Pop pills
  Pills I pop
  I take a couple uppers
  I down a couple downers
  But nothing compares
  To these blue and yellow purple pills

 • Bumba

  Op deze manier kan ik me vast aan mijn goede voornemens houden.

 • Annie de Waal

  Ik doe graag mee !!!, zou geweldig zijn om te winnen :)

 • Lin Van De Werf

  Wat een lfijne en handige winactie! Wat extra vitamine D kan ik in deze maanden wel gebruiken. En verder kan ik zo nog een hele lijst met producten noemen die ik wil of nodig heb, dus ? 50,00 shoptegoed is zeer welkom hier ;)

 • Kristel

  Leuke winactie!

 • Ingrid de Weerd

  leuke actie zou zalig zijn voor me schrale handen en smeer altijd op een litteken in me nek ook altijd iets van bescherming tegen de kou

 • Dishere

  Zou goed van pas komen, ga binnenkort weer een hele waslijst bestellen!

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen