ZeTipt: BB Cream Miracle Skin Perfector

Gezicht door Jet
?Anno 2011 willen wij vrouwen toch een product waar je supersnel een perfecte huid mee creëert?!?, vertelde Yfke Sturm mij tijdens een persevent van Garnier. En dat is precies de reden waarom het beautymerk nu komt met de BB Cream!

Specifieke wensen

Als het om huidverzorging gaat, hebben wij vrouwen duidelijke en specifieke wensen. Zo willen we niet alleen een product dat onze huidjes hydrateert en verzorgt, maar we willen ook nog eens dat alle oneffenheden en oogkringen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Om dit te realiseren hebben we een giga collectie van verschillende crèmepjes, foundations en coversticks waar we dagelijks mee in de weer zijn. Maar vanaf vandaag kunnen we die allemaal inruilen voor slechts één product: de BB Cream van Garnier, genaamd Miracle Skin Perfector.

Alles is één!
Maar is het dan een getinte dagcrème? Of een foundation? Nee! Het is een alles-in-één product dat zowel alle voordelen biedt van een verzorgende crème, maar tegelijkertijd allerlei fijne extraatjes geeft. De BB-formule werkt verzorgend, kalmerend, beschermend (ook tegen UV-straling: SPF15), egaliseert de teint en laat de huid op een natuurlijke manier stralen. En ondertussen wordt je huidconditie ook nog eens verbeterd en elke ?skin issue? - van verouderingstekenen tot onzuiverheden, droogte, dofheid - aangepakt. Kortom: alles wat we nodig hebben voor een perfect huidje!

Van Europa naar Azië naar Europa
Jij zult waarschijnlijk nu voor het eerst over de BB Cream horen, maar in Aziatische landen is dit product al jaren waanzinnig populair. De eerste BB (Blemish Balm) is ontwikkeld door Duitse dermatologen, die zochten naar een sterk herstellende en hydraterende emulsie om de huid sneller te laten helen (bijvoorbeeld na een peeling). Tot iemand een BB Cream meenam naar Korea, waar het als dagelijkse verzorging een regelrechte hype werd. De Aziatische BB Creams zijn door hun grijsachtige ondertoon niet geschikt voor de westerse huid, maar na de nodige aanpassingen brengt Garnier het product nu ook bij ons op de markt. Hoera!Koken met YfkeSturm

Enkele weken geleden werd dit de BB Cream Miracle Skin Perfector op feestelijke wijze gepresenteerd. Special guest of the day was Yfke Sturm, die het gezicht  is van de innovatieve crème. Na een interessante presentatie, doken we met z?n allen de keuken in voor een kookworkshop met de ingrediënten die Garnier ook in zijn producten gebruikt. Smoothies met aloë vera, witte chocolade bonbons gevuld met avocado (ja, dat was écht lekker) en kokosrijst met bamboescheuten ? overal werd gekookt en geproefd. En het leuke was: Yfke deed gewoon gezellig mee! Ik had nog een gezellig onderonsje met het topmodel over haar leven in New York en uiteraard over de BB Cream, waar ze zelf helemaal fan van is. Ondertussen werd ik wel heel nieuwsgierig naar het bijzondere crèmepje...


En?

Eenmaal thuis heb ik de BB Cream dan ook meteen uitgeprobeerd en ik kan niets anders zeggen dan: wat een fijn product! De crème ruikt heerlijk en voelt fris en luchtig aan. Hij trekt ontzettend snel in en wat overblijft is een zachte en egale huid. Je bent binnen no time klaar en dus heb je 's ochtends extra tijd over om: 1) langer in bed te blijven liggen, 2) langer te douchen, 3) eindelijk eens normaal te ontbijten of 4) op tijd te komen op je werk. Sinds ik de BB Cream in bezit heb, gebruik ik eigenlijk niets anders meer.

Benieuwd of jij de BB Cream ook zo fijn vindt? Like dan snel de Facebook-pagina van Garnier en ontvang een gratis sample!

De BB Cream van Garnier, Miracle Skin Perfector, ligt vanaf vandaag in de winkels voor een bescheiden prijsje van ?13,99 (50 ml) en is in twee tinten verkrijgbaar.