WIN: BB Cream Miracle Skin Perfector & meer!

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Nederland is in de ban van de BB Cream! Ook niet zo gek, want dit innoverende product van Garnier verzorgt en egaliseert de huid tegelijk. Ze.nl is fan en biedt daarom jou nu ook de kans om de BB Cream te ontdekken!

Wij vrouwen hebben heel wat wensen als het gaat om huidverzorging. Maar we willen ook niet te veel geld uitgeven aan verschillende beautyproducten en het mag al helemaal niet te veel van onze kostbare tijd in beslag nemen. Daarom zijn we zo blij dat we voortaan nog maar één product hoeven te gebruiken: de BB Cream van Garnier, genaamd Miracle Skin Perfector.De BB Cream Miracle Skin Perfector is een alles-in-één product dat zowel alle voordelen biedt van een verzorgende crème, maar tegelijkertijd allerlei fijne extraatjes geeft. De BB-formule werkt verzorgend, kalmerend, beschermend (ook tegen UV-straling: SPF15), egaliseert de teint en laat de huid op een natuurlijke manier stralen. En ondertussen wordt je huidconditie ook nog eens verbeterd en elke skin issue - van verouderingstekenen tot onzuiverheden, droogte, dofheid - aangepakt. Kortom: alles wat we nodig hebben voor een perfect huidje en dat in een mum van tijd!

Ik heb het product al uitgebreid getest en ben helemaal hooked, zoals je hier kunt lezen. Daarom willen we jullie ook kennis laten maken met het fijne product!

Ze.nl mag 5 pakketten weggeven met daarin de BB Cream, maar ook Essentials dagcrème, Stralend Jong nachtcrème, Essentials verfrissende tonic, Pure zuiverende lotion & Stralend Jong Cafaine roller 2-in-1 (t.w.v. ?50,- per pakket).

Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 12 december.