SEXETERA: Blunders in bed

Intiem door Donna
In SEXETERA wordt eens in de twee weken een panel aan vrouwen ondervraagd over hun seksleven. Deze week geeft het panel antwoord op de volgende vraag: 'Wat is jouw grootste blunder in bed?'

1. Vaginale en anale ongelukjes

Is de hond in de buurt? Geef hem de schuld!

Secret Lady: "Ik legde deze vraag voor aan mijn vriend, omdat ik zelf nergens op kon komen. Nou, hij gooide het er meteen uit! 'Die keer dat je tijdens een vrijpartij een wind moest laten'. Hij lichtte toe: 'Mijn penis ging er gelijk slap van hangen!' Hij heeft gelijk en wat heb ik me toen geschaamd. Ik had op dat moment zo'n last van mijn darmen en ik kon het echt niet tegenhouden."

Jamie: "Een verdwaald stuk wc-papier tussen m'n schaamlippen... En natuurlijk de welbekende 'vaginale scheetjes'. Elke keer dat dat gebeurt, lig ik dubbel. Het is gewoon zo'n vies gehoor én dom gevoel!"

Backatone: "Ik heb eens een vaginale scheet gelaten. Ik schaamde me kapot, maar hij hoorde het niet eens (of wilde het niet horen). Het valt best mee dus; ik heb bijvoorbeeld nog nooit per ongeluk in bed gescheten."

Angel91: "Wat een geluk dat ik antwoord kan geven op deze vraag onder een nickname. Ik heb eens na de seks een scheet gelaten. Ik had die nacht zo'n last van mijn darmen. Ik voelde hem echt niet aankomen, anders had ik hem wel weggeknepen. De jongen in kwestie wilde niets meer met me te maken hebben."

2. Onhandigheid of (on)bedoelde agressie
"Sorry schatje, dit was écht geen poging tot castratie!"

Otje: "Ik ben soms erg onhandig. Dus in plaats van vriendlief te kussen, gaf ik hem een kopstoot met een bloedlip tot gevolg. Ook heb ik hem wel eens per ongeluk een knietje gegeven. Dat is niet erg bevordelijk voor de stemming."

Jessica: "Mijn grootste blunder in bed was een mislukte striptease. Ik wilde hem verwennen, maar het ging totaal niet zoals gepland. De stoel rolde weg, mijn kousen knapten kapot, mijn knoopjes wilden niet los en ga zo maar door."


Ief

: "Tijdens één van de eerste keren dat ik seks had met mijn huidige vriend, heb ik tegen hem gezegd dat hij in het standje waarin we bezig waren, op een konijn leek. Het werd niet bepaald gewaardeerd. Gelukkig kunnen we er nu om lachen!"

Joke: "Ik heb me weleens omgedraaid in mijn slaap en daarmee mijn vriend per ongeluk een keiharde trap gegeven tegen z'n achterste. Hij heeft er nog drie dagen last van gehad. Blijkbaar moest ik nog erg wennen aan gezelschap in mijn bed."

Eden: "Al jaren had ik mijn gevoel voor vrouwen weggestopt, omdat het simpelweg niet door mijn ouders werd geaccepteerd. Ik vond seks met mannen een regelrechte ramp. Als ik het dan kon beperken tot wat aftrekken, was het voor mij geslaagd. Op een gegeven moment duurde het zo lang, dat ik erg onsubtiel zei: 'Schiet even op, ik krijg een RSI-arm'. Niet echt aardig natuurlijk."

3. Irritante, ongewenste familieleden
"Je zíet toch dat we even bezig zijn?!"

Jessie: "Ik sliep voor de eerste keer bij mijn vriend thuis nadat we op een feest waren geweest. Hij woonde nog bij zijn ouders en de volgende ochtend was het normaal om daar gezamenlijk te ontbijten. Die ochtend waren we heftig bezig en ineens ging de deur open en werd hij gevraagd om te komen eten. Z'n broer wist niet dat ik was blijven slapen en stond een beetje grinnikend in de deuropening terwijl ik snel en onhandig van mijn vriend afklom. Aan de ontbijttafel kreeg ik amper m'n croissantje weg door de grijns op het gezicht van zijn broer."


Bonita

: "Mijn grootste blunder vond plaats op de bank. Terwijl de schoonfamilie van mijn partner lag te slapen, lagen wij op de bank te rollebollen. Het onderonsje werd echter verstoord door het zusje van mijn partner, die opeens beneden stond. Hoe leg je zoiets uit?"

Suus: "Voor het vijftigjarig huwelijksfeest hadden mijn opa en oma een feestboerderij afgehuurd voor het feest zelf en om na afloop te blijven slapen. Ik was net achttien geworden en had mijn nieuw vriendje Hans meegenomen naar het feest. Op de slaapzolder hadden wij ons noppenmatras en slaapzakken neergelegd. Tijdens het feest kwam ik neven en nichten tegen die ik al jaren niet meer gezien had. Wij wonen als enige in Eindhoven en de rest van de familie woont allemaal in de Randstad. Door al het gebep was ik Hans compleet uit het oog verloren en ik kon hem op een gegeven moment niet meer vinden. Rond middernacht ging ik naar de slaapzolder. Het was aardedonker en er lagen al een paar mensen te slapen. Ik dacht dat Hans al onder de slaapzak lag, want op ons noppenmatras lag iemand. Alleen gekleed in een slip kroop ik tegen zijn lichaam aan en schrok gelijk een beetje. Hij was helemaal naakt. Nieuwsgierig als ik was friemelde ik was tussen zijn benen en voelde dat hij een stijve kreeg. Ik begon er zachtjes en ritmisch aan te trekken en met succes. Binnen een paar minuten kwam hij zachtjes kreunend klaar. Toen schrok ik helemaal. Dat gekreun klonk niet als mijn Hans. Vlug deed ik mijn sigarettenaansteker aan en zag dat het mijn neef Henk uit Schiedam was. Pissig en boos fluisterde ik tegen hem dat hij op moest rotten en een eigen slaapzak moest zoeken. Na een dik half uur kwam Hans met een stuk in zijn kraag naar de slaapzolder. Daar had ik weinig plezier aan, want binnen twee tellen was hij al vertrokken naar droomland."

Bloederige taferelen
Een échte schipper gaat ook over de Rode Zee!

Dorinda: "Ik had mijn grootste blunder achteraf best kunnen voorkomen, maar ik was geil en ik wilde gewoon. Ik was bijna klaar met ongesteld zijn en ben in die periode altijd gruwelijk geil. Dat wist mijn ex ook, dus we gingen ervoor. Toen hij er echter na een tijdje achterkwam dat hij in een bloedbad lag te soppen, was hij er snel klaar mee."

Lisa: "Ik ben wel eens zó hard geneukt, dat hij hem eruit haalde en een waar bloedbad had veroorzaakt."

SEXETERA is niets zonder jouw reactie. Dus vertel op: wat is jouw meest extreme sekservaring?