Vind het ideale seksspeeltje op Christine le Duc

Intiem door Redactie Ze.nl
Standjes, piemels, turn on?s én turn off?s: alles wordt openlijk besproken met onze vriendinnen. Ook de lastige zoektocht naar het perfecte seksspeeltje. De vernieuwde site van Christine le Duc kan ons daarbij helpen!

Steeds meer taboes vallen weg. Zo is het inmiddels al lang geen geheim meer dat de gemiddelde Nederlandse vrouw weleens heeft geëxperimenteerd met seksspeeltjes. Sterker nog: we kunnen er geen genoeg van krijgen! Maar het is nog best lastig om er eentje te wensen die aan al jouw wensen voldoet...

De erotische lifestyle-keten Christine le Duc kan je hier een handje bij helpen. Op de vernieuwde website vind je een volledig assortiment aan erotische speeltjes, lingerie, kousen, wellness-artikelen en trendy kleding. De site is nog overzichtelijker geworden, dus het perfecte speeltje of lingeriesetje is zo gevonden. Wil je 't lief en draagbaar of ga je een avondje de femme fatale uithangen? Het kan allemaal!

Dubbel feest
Om te vieren dat de website van Christine le Duc vernieuwd is, krijgen alle leZeressen een introductiekorting van 20% op het gehele assortiment! Met de Ze.nl-actiecode A0373 kun je je dus eens lekker uitleven in de trillende wereld van seks.

Geen idee welk speeltje bij jou past? Don?t worry, wij geven tips!

Voor beginners is de Penny Worth Rabbit ideaal. Deze vibrator met levensechte top is voorzien van een clitorisstimulator, zodat je jezelf dubbel kunt verwennen! Hij draait zowel links- als rechtsom en is ook nog eens lekker in prijs!

 

Voor gevorderden is de Pure Sensations een echte aanrader. De naam van deze vibrator zegt het al. Dit apparaat is een ware must have binnen de branche, en niet voor niets de best verkochte vibrator van dit moment! Hij is stil, sterk én waterbestendig, dus ook voor onder de douche. Onder de zachte, bewegende top bevinden zich links- en rechtsdraaiende parels in de 25 cm lange schacht, die zorgen voor extra genot. Naast dat deze toy voor plezier zorgt, ziet hij er ook nog eens heel fraai uit. Hij is wit en versierd met kleine diamantjes. Aan de onderkant bevindt zich een handig bedieningspaneel.


Nog meer erotiek?
Wil je meer weten over alles wat met erotiek te maken heeft, maar wel op een stijlvolle manier? Vraag dan het gratis Le Duc Magazine aan. De eerste stijlvolle, opwindende en écht spannende glossy!


Een magazine boordevol verhalen, reportages, interviews, tips, mooie fotoshoots en producten. Alles met een erotisch tintje. Ben jij een nieuwsgierige, open minded en een tikje ondeugende vrouw? Dan is dit blad echt iets voor jou!

Wil jij dit blad GRATIS vier keer per jaar ontvangen? Schrijf je dan snel in op www.leducmagazine.nl en ontvang het laatste magazine met als thema ?Jachtseizoen?.

Profiteer snel van 20% korting met actiecode A0373 op www.christineleduc.nl!