Een vibo als wekker

De maatschappij door Redactie Ze.nl
Kun jij elke ochtend maar moeilijk je bed uit komen en word je helemaal gek van dat gepiep van de wekker? Er is een veel spannendere manier om wakker te worden: namelijk met de Wake-Up Vibe... Een wekker en vibrator in één!

 
Christine le Duc komt nu met deze wel heel aparte wekker, die ook écht anders is dan alle andere wekkers die je gehad hebt. Het merk claimt dat je hiermee eindelijk wakker zal worden met een glimlach... De wekker is gevormd naar het vrouwelijke lichaam en je moet 'm in je slipje stoppen voordat je gaat slapen. De Wake-Up Vibe kan op ieder gewenst tijdstip geprogrammeerd worden, zodat hij op het juiste moment afgaat en jou wakker trilt. Je kan zelfs voor iedere dag een andere manier van trillen kiezen...
 


De hele nacht blijft de wekker stil en lig je lekker te slapen met het apparaatje in je slipje, maar als het eenmaal ochtend is, word je met een lekker gevoel wakker gemaakt. Dat is nog eens een goed begin van de dag!
 
De Wake-Up Vibe is in te stellen op zes verschillende standen en op het display kunnen de instellingen helemaal op persoonlijke voorkeur afgestemd worden. De vibowekker is verkrijgbaar bij alle Christine le Duc-winkels én online, in het roze, paars of zwart, voor ? 69,99.
 
De Wake-Up Vibe... Leuk voor onder de kerstboom? Of misschien iets voor jou?