ZeTest: Big Hair met Volume Secret

Haar door Jet
Altijd al gedroomd van een volumineuze bos haar? Maar denk je dat dit onhaalbaar is voor jou? Mis: ook jij kunt een coupe fabulous hebben met Volume Secret van Balmain Hair. Ze.nl testte het product voor je uit!

Je hoeft maar een tijdschrift open te slaan of de televisie aan te doen en je ziet ze: celebs met van dat prachtige volle haar. Nogal frustrerend als je daarna je eigen slappe dosje in de spiegel ziet? Wat je ook probeert (haarschuim, -lak, föhnen, touperen), het is hopeloos: je krijgt er gewoon geen volume in. En is het je - na bloed, zweet en tranen - eindelijk gelukt, dan zakt de hele boel na vijf minuten alweer in. Schrale troost: je bent niet de enige, want veel vrouwen kampen met haarproblemen. Slap haar, fijne punten, dunner wordend haar - nee, lang niet iedereen (lees= bijna niemand) is gezegend met een bos à la Pam-je-haar-danst!
 
Can you keep a secret?
Maar er is een oplossing om toch een coupe fabulous te hebben en die komt in de vorm van Balmain Hairs Volume Secret. Door haar aan je eigen haar toe te voegen, creëer je gemakkelijk een voller kapsel dat de hele dag blijft zitten. Volume Secret van Balmain Hair is 100% echt haar van hoge kwaliteit, verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, dat gemakkelijk is aan te brengen, je niet voelt zitten, maar je eigen haar ondersteunt en volume geeft. Het resultaat: een kapsel dat zo in een commercial of op de rode loper zou passen. Vele sterren en modellen maken dan ook gretig gebruik van deze fijne uitvinding van Balmain Hair.

ZeTest
Big hair? Dat wil elke vrouw toch wel?! Daarom gingen Marjolein (van Girlscene.nl) en ik onlangs naar een TONI&GUY-salon om de Volume Secret zelf uit te proberen. We waren toch wel erg benieuwd hoe het product eruit zou zien, hoe het zou aanvoelen in ons haar en of wij er ook een Hollywoodkapsel van zouden krijgen. Barbera van Balmain Hair wilde ons maar als te graag een Volume-experience geven en die ging als volgt...  

Stap 1
Eerst werd mijn eigen haar in model gebracht door er wat slag in aan te brengen. Deze stap kun je ook overslaan, want je hebt natuurlijk geen zin om elke ochtend met slaperige oogjes je haren te krullen. Maar door het wel te doen, creëer je extra veel volume - leuk voor een speciale gelegenheid!

Stap 2

Vervolgens werd er gekeken welke kleur het best bij mijn eigen haarkleur paste. De Volume Secret werd erbij gepakt en ook in model gebracht. Omdat het echt haar is, kun je er alles mee doen: krullen, steilen, kleuren... De kapper zal de Volume Secret altijd zo bewerken dat het perfect bij jouw haar past.

Stap 3

Het bovenste gedeelte van mijn haar (aan weerskanten van de middenscheiding) werd vastgemaakt en de Volume Secret booster werd in mijn haren aangebracht door middel van een kliksysteem. Ik voelde het eventjes zitten, maar al snel verdween dat gevoel. Ik kon gewoon met mijn handen door mijn haren gaan, ermee schudden en je zag totaal geen verschil met mijn eigen haar.

Stap 4

Mijn eigen haren werden weer losgemaakt en tada... de foto?s spreken voor zich! Hollywood, here I come!



En?

Marjolein en ik voelden ons echte diva?s en moesten even slikken toen de Volume Secret er weer uit werd gehaald - er bleef maar weinig haar over... Voor ons was het een leuk extraatje, maar ik kan me heel goed voorstellen dat als je serieuze haarproblemen hebt, dit dan een heel fijne oplossing is. Want van slap en/of dun haar kun je hartstikke onzeker worden! Ik denk dat de Volume Secret vooral voor deze groep vrouwen geschikt is, want goedkoop is het product niet (verkrijgbaar vanaf ?599,-). Wel kunje ?m dagelijks gebruiken en heb je er jarenlang profijt van.

Heb jij volumineus haar van jezelf of kun jij de Volume Secret wel gebruiken?