'Eén derde Nederlandse mannen wil homoseks'

Intiem door Redactie Ze.nl
Uit een onderzoek van de makers van de beroemde en beruchte vreemdgangerssite SecondLove.nl blijkt dat 30% van zowel mannen als vrouwen geïnteresseerd is in een sekspartij met iemand van hetzelfde geslacht. Jawel, óók mannen!
 
Als je heteromannen vraagt of ze weleens seks zouden willen hebben met een man, antwoorden de meeste kerels met een vies gezicht en een keiharde 'nee!'. Maar blijkbaar liegt zo'n 30% hier toch stiekem een beetje over.

Volgens de oprichters van Second Love is namelijk bijna één derde van de Nederlandse mannen geïnteresseerd in een - al dan niet eenmalig - seksueel avontuurtje met een andere man. Van de vrouwen wil eveneens 30% weleens een vrijpartij met een andere vrouw. Het gaat hierbij om mannen en vrouwen die zichzelf niet homoseksueel noemen, zou moeten blijken uit dit onderzoek.
 
De uitslag van de enquête bracht de eigenaren van de site op het idee om Bilove.nl op te richten. Geïnteresseerden kunnen op de site in alle discretie een profiel aanmaken om zo iemand van het eigen geslacht te ontmoeten. 

Vind jij deze uitkomsten verrassend?