SEXETERA: Wat is de gekste plek waar je ooit seks hebt gehad?

Intiem door Karin

In SEXETERA wordt eens in de twee weken een panel van vrouwen ondervraagd over hun seksleven. Deze week geeft het panel antwoord op de volgende vraag: ?Wat is de gekste plek waar je ooit seks hebt gehad?'

Meestal doen we ?het? ?t liefst veilig en comfortabel in ons eigen bedje, maar  af en toe is het ontzettend spannend om het eens op een andere plek te doen?

Waar niet?
Een waslijst aan gekke plekken

So Me: ?De meest gekke plekken: dat is tegenwoordig al een hele lijst! En iedere keer weer spannend... Het strand ?s avonds na zonsondergang terwijl er mensen voorbijlopen, in de auto en op een festival zijn er een aantal. Natuurlijk is thuis lekker vertrouwd en makkelijk, maar wanneer het op een andere plek kan, why not?!?

Dorinda: ?Verschillende plekken: in de auto, in het bos. Maar de leukste was toch echt de duinen in Zeeland. We waren lekker bezig toen we iemand hoorden onderaan de duin. Wij trokken ons er niets van aan en gingen lekker door. "Die gaan wel weg", fluisterden we zachtjes tegen elkaar. Toen we klaar waren stonden we op, en zagen drie meter beneden ons een stel (ongeveer zo oud als onze ouders) ons glimlachend aan te kijken. Mijn ex keek me aan, kuste me, pakte me vast, en we gaven ze een grote lach terug...?


Buiten
Let?s go outside!

Eden:

?Oef... Tijdens een evenement wandelden mijn vriendin en ik door een soort parkje van een stadje. Daar ergens onderaan een heuvel, aan het water, tegen een boom hebben we waanzinnige seks gehad. Mazzel van twee vrouwen: dat valt niet zo op.?

Jamie: ?Qua gekke plekken zijn wij nog niet heel erg creatief geweest. Ik ga toch vaker voor de kwaliteit in plaats van de kwantiteit. We hebben het wel een keertje buiten in een park gedaan. Op een heel beschutte plek hadden we een handdoek neergelegd en lagen we te zonnen. We begonnen te zoenen en aan elkaar te plukken en van het één kwam het ander. Ik had een rokje aan dus ik kon gewoon ?gekleed? op hem gaan zitten. Ik vond het best spannend, maar ik vond het jammer dat we niet helemaal los konden gaan. Zoals ik al zei ga ik dus liever voor de onbezorgde binnenseks hihi!?

Anoniempje: ?Mijn meest gekke plek was toch wel tegen de achterdeur van het politiebureau. Als ik vijf minuten later was geweest met mezelf te fatsoeneren had ik toch een behoorlijke boete gekregen. Maar de spanning die toen door mijn lichaam ging maakte het nog zo veel lekkerder!?

Bella: ?We waren op vakantie met vrienden. Omdat we met z?n allen in een tent sliepen hadden we niet zo veel privacy. Na een paar dagen gingen mijn vriend en ik een stukje fietsen. We reden door de heidevelden en zagen een uitkijktoren. We besloten van het uitzicht te gaan genieten, maar boven aangekomen bleek dat mijn vriend heel andere plannen had. Toen we half op weg waren werden we gestoord, er kwam een ouder echtpaar het trapje opgestommeld. Vliegensvlug sjorden we onze kleren aan. Gelukkig bleven ze niet lang en hebben we het daarna nog kunnen afmaken.?

Sharon: ?Ik denk dat de middenstip op een voetbalveld voor mij wel de meest aparte plek was! Heel spannend, met een trainer met wie ik op dat moment samen was. En verder... in het ijshockeystadion, ook met mijn toenmalige vriend, die trainer.?


Recreatief
Lekker creabea, dames!

Ro:

?Bij mij was het in het zwembad. Dat was echt in zo'n recreatiebad; er waren ook best veel mensen. We waren in zo'n klein badje van 1.40 meter diep, en we zaten elkaar een beetje op te geilen: in elkaars nek zoenen enzo. Hij ging met zijn hand in mijn broek en toen euh... zat hij er in één keer in! Het was wel echt superspannend omdat je denkt 'ziet iemand ons?'. Maar het is wel heel leuk om meegemaakt te hebben. Dus ik zou zeggen mensen probeer het eens een keertje??

Meis1973: ?In het zwembad, tegen de rand van een wildwaterbaan.?

Secret Lady: ?Onze gekste plek tot nu toe is het damestoilet op de midgetgolfbaan. We hadden net de clubs opgehaald en toen we in de hal waren kreeg ik ineens ontzettende zin in een vrijpartij en trok ik mijn vriend mee het toilet in! Ik begon hem hevig te zoenen en de passie laaide al snel op. Toevallig had ik een kort rokje aan dus dat kwam goed uit. We waren de enigen die gingen midgetgolfen en de toon was gezet! De passie is in ieder geval gebleven waar we later nog een heerlijk vervolg aan hebben gegeven...?

Jessica: ?De meest gekke plek waar ik het gedaan heb was in een tentje op de camping, terwijl een stel vrienden voor de tent zat.?

Accha: ?Mijn gekste plek is op een trampoline. Gewoon, omdat het kan. Een aanrader is het niet, maar wel ontzettend grappig!?

Binnenshuis
Home sweet home!

Bonita: ?De gekste plek waar ik ooit seks heb gehad is boven op de wasmachine tijdens het centrifugeren. Het klinkt misschien gek, maar ik ga er niet meer woorden aan vuil maken dan nodig is, dames probeer het gewoon eens.?

Otje: ?De meest gekke plek waar ik ooit seks gehad heb, is denk ik toch op de eettafel van mijn aanstaande schoonouders. De vorige keer hadden we de bank geprobeerd - maar dat was niet zo'n succes - dus nu werd het de eettafel. Maar toen mijn vriend en ik eindelijk een stelletje waren en ik daar dus ook eens overdag langs kwam - in plaats van alleen maar ?s nachts - viel me op dat heel het huis antiek was en dus ook de eettafel. Dat die eettafel het avontuurtje overleefd heeft, is nog altijd een wonder! En ik ben er heel erg blij mee!?

Nance: ?De meeste gekke plek waar ik ooit gevreeën heb, was in de gang. Vol passie na een lange tijd elkaar niet te hebben gezien, konden we niet van elkaar afblijven. Het gekke hieraan is dat ik nooit had verwacht om ooit zo'n ?romannetjesmoment? mee te maken.?

Wat is de gekste plek waar jij het hebt gedaan?