Een interactieve dildo?

Intiem door Anouk
Ik was even door de krant aan het bladeren toen ik een bizar artikel tegenkwam over zogenaamde teledildonics: dildo?s die via internet verbonden zijn met nagemaakte vagina?s. Het seksspeeltje is speciaal voor militairen en hun partner ontworpen.

Nu kan ik me er wel iets bij voorstellen: je lief zit een paar maanden aan de andere kant van de wereld en je hebt behoefte aan seks. Dat je dan een dildo of vibrator erbij pakt om jezelf te bevredigen kan ik me voorstellen. Maar een interactieve dildo? Dat lijkt me nou helemaal niks!

Het idee internet en seks alleen al staat me ontzettend tegen. Weet jij veel wat er met al die gegevens gebeurt? Staat straks jullie vrijpartij ergens online!Sowieso vraag ik me af of de teledildonic wel een succes gaat worden. Een beetje telefoonseks met je lief is al niet eens mogelijk, want militairen mogen hun mobiel niet eens aan hebben staan, omdat ze dan getraceerd kunnen worden. En dan mag een nepvagina met internetverbinding wel? Lekker geloofwaardig.

Maar als je ?het? toch via internet wil (en kan) doen, is webcamseks dan niet een veel betere oplossing? Je kunt elkaar zien en met elkaar praten ? of hijgen. Dat je er vervolgens een dildo of ander hulpmiddel bij pakt kan ik ook nog begrijpen. Het lijkt me allemaal zoveel persoonlijker dan een dildo die via internet reageert op wat je vent met een nepvagina doet.

Zo?n teledildonic lijkt me gewoon gevoelloos, omdat elk stukje intiem contact dat je bij de seks hebt (elkaar voelen, zien, horen, ruiken en proeven) ontbreekt.

Is de teledildonic volgens jou een ideale uitvinding of zie je het ook niet zitten?