Harmonie van Decléor

Lichaam door Redactie Ze.nl

Ik had nog nooit van Decléor gehoord en dat kan ook wel kloppen, want Decléor is alleen bij schoonheidspecialistes te koop. Decléor is exclusieve, natuurlijke aroma-cosmetica, gebaseerd op louter zuivere ingrediënten. Al dertig jaar een begrip onder de beste schoonheidsspecialisten, dankzij de etherische oliën en het fameuze Decléor duo-concept.

De etherische oliën zijn ware schoonheidsessences met bijzondere eigenschappen voor de huid, die daarnaast een positief effect op het gemoed hebben. Het duo-concept van Decléor bestaat uit een dagelijkse tweestappen behandeling van de huid... De etherische olie van het aromessence bereidt de huid helemaal voor op de volgende stap, de weldadige werking van fytocosmetische crème.Ideaal beschermend en verzorgend. Deze aroma-cosmetica is in ieder opzicht speciaal. Neem even de tijd voor jezelf, slow down en geniet van een stralende huid.

Dit jaar heeft Decleor een aantal nieuwe producten gelanceerd waaronder Aroma Pureté en Harmonie, welke wij bij deze onder de aandacht willen brengen.

Decléor Harmonie is een volwaardige spalijn voor thuis, die doelgericht de gevoelige gezichtshuid behandelt. Helemaal nieuw in de lijn Harmonie is het Masque Tendre Apaisant. Intensieve, verzachtende en kalmerende verzorging. Masque Harmonie hydrateert door het vochtgehalte van het natuurlijk waterreservoir van de huid op peil te houden. Het masker geeft je huid een fris en schoon gevoel.

De Decléor Harmonie Crème Tendresse Apaisante is een heerlijke zachte creme met een aangename rozengeur, welke geschikt is voor de (over)gevoelige huid. Het kalmeert en verlicht onmiddelijk het schrale, onprettige gevoel van de huid en rode vlekken. Een absolute aanrader voor een droge, gevoelige en zelfs schilferige huid.

Afbeelding verwijderd door redactie

Een topproduct in de Aroma Pureté serie zijn de Feuilles Poudrées Unifiantes (poudre tissues). Deze zou elke vrouw in haar tas moeten hebben! Op een feestje last van een glimmend gezicht? Geen nood als je een pakje van deze poederige doekjes in je tas hebt. Deze fluweelzachte doekjes zijn bijzonder prettig voor extra aandacht voor de (glimmende) T-lijn. Geen glimmende neuzen meer op foto's! Het pakje met 48 doekjes is zo klein dat het nog in de kleinste handtas past, dus ga de deur niet meer uit zonder.

Meer informatie over deze, en veel andere fijne Decléor producten vind je op www.decleor.nl