Beauty / Lichaam
Lichaam

Review: Beautybox april

De nieuwste Beautybox, met als thema ?Fris & Fruitig?, bevat allerlei producten om het voorjaar goed mee te beginnen. Daarbij heeft de box dit keer óók een koninklijk tintje?


 
De komende maand is de maand waarin de bloemetjes en bijtjes weer tevoorschijn komen, de maand waarin de temperaturen weer wat omhoog gaan en de winterkleding terug de kast in gaat. Althans ? dat hopen we! Met de nieuwste Beautybox zit je in ieder geval al goed. Het thema ?Fris & Fruitig? wordt heel letterlijk genomen, met allerlei producten die jou helpen om heerlijk fris en fruitig voor de dag te komen. Kijk mee!


 
Hoewel de laatste Koninginnedag net geweest is (maar de Beautybox werd vóór Koninginnedag verzonden!), zijn deze oranje lakjes van Herôme altijd een welkome aanvulling op ieders nagellakstash. Oranje is namelijk ook een heerlijk fris lentekleurtje! En anders bewaar je ?m toch gewoon tot volgend jaar?


 
Ontspannen na een lange, vermoeiende dag? Dat kan met de heerlijke, handgemaakte en proefdiervrije bruisballen van Attirance. Deze ballen bevatten druivenpit olie en zeezout, zodat je huid in bad niet alleen gevoed wordt, maar ook verstevigd. Daarnaast ruiken ze ook nog eens héérlijk friszoet. Genieten!
 

 
Een mooie, frisse en stralende huid willen we toch allemaal? Dat kan met deze superleuke Fruit Smoothie maskers van Montagne Jeunesse. Een maskertje geeft je niet alleen een echt voorjaarsgevoel door de frisse en fruitige geur, maar reinigt je huid ook nog eens grondig. Bovendien is ?ie geschikt voor ieder huidtype. Laat het masker zo?n 20 minuten op je gezicht zitten en geniet na het afspoelen van een zachte en frisse huid. 


 
Niet alleen in de winter, ook dit voorjaar is het noodzakelijk om je lippen goed te verzorgen! En met alle bloemetjes en bijtjes die we weer tegen gaan komen, past een lippenbalsem van Burt?s Bees daar natuurlijk perfect bij. De lippenbalsem is gemaakt van bijenwas en bevat ook pepermuntolie, heerlijk voor frisse, kissable lips!
 
 
 
In jouw Beautybox vind je deze maand één van de heerlijke douchegels van Fruit Works van Grace Cole. Fruity, zoet, just the way we like it! De douchegel belooft te reinigen, hydrateren en verfrissen en maakt je bovendien helemaal vrolijk door het zoete, fruitige geurtje.
 
 
 
 
En tot slot? Om écht fris voor de dag te komen, is een slechte adem natuurlijk niet de bedoeling. Niets is vervelender dan onzeker zijn over je adem, ook al heb je die dag al drie keer gepoetst. Mondwater is daarom een geweldige uitvinding! Met dit product van CB12 ben je 12 uur lang beschermd tegen ongewenste geurtjes uit je mond.
 
Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar ? 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.