Rituals Awareness

Lichaam door Redactie Ze.nl

Rituals heeft de succesvolle Awareness gezichtslijn uitgebreid met twee nieuwe producten. Een oogserum met Kombuchka & Rijstemelk en een gezichtsscrub met Rijstemelk & Lotusbloem.

De oude Chinezen beschouwden de huid niet alleen als verpakking van het lichaam, maar ook als netwerk van energiebanen. Massagetechnieken stimuleren de bloedsomloop en laten de energie weer volop stromen. Een goede gezichtsscrub heeft precies zo?n stimulerend effect. De Rituals scrubcrème verwijdert op een zachte manier onzuiverheden en dode huidcellen van je gezicht. De Rijstemelk en Lotusbloem zorgen voor een lekker zacht gevoel. Je gezicht ziet er een stuk stralender uit na een scrubbehandeling. De scrub heeft tevens een zeer aangename geur van rijstemelk, wat een ontspannende werking zou hebben. De Awareness gezichtsscrub in een tube van 75 ml. kost ? 12,90

Afbeelding verwijderd door redactie

In de chakra-leer vormt het zachte gebied tussen je wenkbrauwen het zesde energieveld (Ajna in het Sanskriet). Het is verbonden met intuïtie en verbeeldingskracht. Oosterse massagetechnieken stimuleren de kracht van dit 'derde oog'. Rituals creëerde Rituals een snelwerkende intensieve oogverzorging met Kombuchka en Rijstemelk. Kombuchka is een gefermenteerde gist-enzym wat in China gezien wordt als 'Remedie voor Onsterfelijkheid'. Zij trekken er thee van. Als ingrediënt in crèmes zorgt Kombuchka voor het egaliseren van de huid. Het is een prettig serum, wat je inderdaad een frissere uitstraling geeft. Ideaal na een nacht lang stappen! Awareness intensieve oogverzorging in luxe doseerflacon (15 ml) kost ? 19,90.

Het leuke aan Rituals is dat het niet alleen heerlijke producten zijn, maar ze zien er ook nog eens schitterend uit, zodat ze meteen een mooie aanwinst zijn als badkamerdecoratie.

Meer informatie www.rituals.nl