Lookx gives you the looks!

Lichaam door Redactie Ze.nl

Alleen de verpakking is al een plaatje. De Lookx producten zijn namelijk verpakt in een strak vormgegeven zilver met witte doos met daarin een luxe ogende zilverkleurig potje met spateltje. Wij testten twee producten uit...

Vitamin cocktail scrub

De scrub ziet er uit als een McFlurry met M&M's, maar daar houdt verder ook alle vergelijking mee op. De gekleurde bolletjes bevatten namelijk vitaminen A (blauw), E (geel) en C (groen) en verwijderen dode huidcellen. Je masseert de scrub (eventueel met massageborsteltje) met een roterende beweging over het gezicht, waarna je het met lauw water afspoelt. Resultaat: een fris ogende, glanzende huid! Het product voelt lekker zacht aan en reukt naar lavendel, maar heeft geen overheersende of indringende geur.

Pearle Mask

Het Pearle Mask heeft een romig gelige kleur en een lichte citrusgeur. Je brengt een laag van de creme op je gezicht aan en verwijdert deze na 15 minuten. Helaas bevat het masker geen verdere gebruiksaanwijzing, want uit de verpakking is niet duidelijk of je het restant met een tissue of met water verwijdert. Uiteraard is Lookx te koop bij de schoonheidsspecialiste, dus deze zal je dit haarfijn kunnen vertellen. Het Pearle Mask maakt je huid zacht en soepel en laat een lichte parelglans achter op je huid. Het masker bevat Preregen en colhibin voor de bescherming van de collegenase. Eenvoudig gezegd zijn het met name deze twee ingredienten die huidveroudering tegen gaan.

Wij zijn erg tevreden over deze producten van Lookx. Ze geven het gezicht een frisser aanzicht en zijn prettig in gebruik. En ze staan ook nog eens ontzettend mooi op je wasmeubel. Absolute aanraders, ondanks dat de prijs iets aan de hoge kant is.

LOOkX Pearle mask ? 56,00
LOOkX Vitamine Scrub ? 46,00
Zie ook www.lookx.com