ZeBlundert: De maandelijkse periode

Lichaam door Petra
Om blunders van anderen kunnen wij allemaal lachen, maar wat als je zélf een grote blunder begaat? Je kunt op dat moment wel door de grond zakken! Vijf meiden biechten aan Ze.nl hun ergste menstruatieblunder op.

Mila (29):

?Een tijdje terug was het weer eens die periode van de maand, maar had ik geen ?normale? tampons in huis. Dus had ik als noodoplossing maar een mini-tampon ingedaan die ik nog wel had. Op een gegeven moment was ik op m?n werk en lag ik helemaal in een scheur om een collega die een beetje met me zat te geinen. Op dat moment stond ik en als je lacht dan (dat wist ik toen nog niet) spannen je vaginaspieren dus aan. Maar omdat mijn mini-tamponnetje op dat moment al zo vol zat, gleed hierdoor mijn tampon tijdens het lachen zo m?n vagina uit! Ploep! ?Euh? ik moet even naar de wc?? heb ik maar gezegd??

 
Daniëlle (29): "Ik had een paar jaar geleden een date met een lekker ding. Die avond kwam van het een het ander en voor we het wisten lagen we met elkaar te flikflooien in bed. We hadden het licht uitgedaan om het extra spannend te maken. Vervolgens ging hij bij mij naar beneden om me heerlijk te verwennen. Het was heel lekker, dus ik kwam al snel klaar. Daarna deed ik het licht weer aan en wat zag ik: zijn hele gezicht zat onder het bloed! Ik was dus blijkbaar net ongesteld geworden... ín z'n mond!"
 
Kimberley (22): "Ik was voor het eerst ongesteld geworden en dat al op hele jonge leeftijd. Dus ik had ook nog geen flauw idee hoe dat zat met maandverband en tampons. Mijn moeder feliciteerde mij en zei dat ik het maandverband uit het kastje in de badkamer kon pakken. Ik had toen het eerste de beste pakje gepakt en er een maandverbandje uitgehaald. Na een tijdje voelde ik me helemaal nat beneden en ging naar de wc om te checken. Mijn hele onderbroek was doorweekt van het bloed! Ik moest heel hard huilen, omdat ik er nogal van geschrokken was. Mijn moeder stelde me gerust en zei dat het kwam omdat ik er een string-inlegkruisje in plaats van een maandverbandje in had gestopt... Toen haalde ze het juiste formaat erbij, wat meer op een luier leek. Maar ik vond het wel prima, alles om weer zo'n bloederige onderbroek te voorkomen!"

Marloes (31): "Twee jaar geleden ging ik met mijn moeder bruidsjurken passen, omdat ik zou gaan trouwen. Na twee uur passen had ik eindelijk mijn droomjurk gevonden. De japon zat als gegoten. Toen ik 'm weer uit deed, merkte ik dat er een rode vlek op zat, precies op de voorkant ter hoogte van m'n punani. Ik schrok me wild. Ik heb snel de jurk uitgetrokken en de vlek een beetje weggemoffeld. Met een rood hoofd wist ik nog net uit te brengen: 'Sorry, het wordt 'm toch niet, we kijken even verder.. Doei!!' Ik heb mijn moeder aan d'r arm meegesleurd naar buiten. Ze was totaal in de war: 'Maar je wilde die jurk toch hebben?' Toen moest ik haar uitleggen dat ik 'm met een rode vlek erin toch iets minder mooi vond..."


Sandra (26):

"Ik heb hier een zeer herkenbare blunder van meegemaakt. In de zomer had ik een leuk strak wit jurkje aangetrokken, voor het uitgaan. Als ik ook maar het flauwe vermoeden had dat ik die avond zou bloeden, dan had ik het natuurlijk nooit aangetrokken. Ik heb de Mirena (spiraaltje red.) en word over het algemeen nooit ongesteld op wat doorbraakbloedingen na. Maar ja, je zult altijd net zien... Blijkbaar was het weer eens zover, maar dit keer zat mijn hele string onder het bloed. Helaas kwam ik daar pas achter toen iemand mij in de club erop wees: ?Goh apart jurkje heb je aan, helemaal wit en op je billen een rode vlek!? Ik wist meteen hoe laat het was, ik had namelijk net gezeten en ik vond de plek waar ik zat al wat nattig. Ik dacht dat het bier was. Maar nee, ik zat natuurlijk op mijn eigen doordrenkte string te soppen. Mijn witte jurkje lichtte helemaal op in het blacklight en die rode vlek knalde er dus ook uit! Mijn kop werd al net zo rood als die vlek en ik wist niet hoe snel ik naar huis moest. Nooit meer een wit jurkje voor mij dus. Drama!"

Lees ook de vorige edities van ZeBlundert!

Heb jij ook een menstruatieblunder op je naam staan?