Voor één dag een man? Dit zouden we dan doen!

Lichaam door Amy

Stel hè, je wordt op een dag wakker in het lichaam van een man. Opeens zijn je borsten foetsie en heb je een snikkel tussen jouw benen bungelen. Wat het eerste is wat vrouwen zouden doen in zo’n situatie? Je leest het hier! 


Wat we zouden doen als we wakker worden als man? Nou, wij weten het wel hoor! Namelijk de volgende dingen... 

Het eerste wat wij vrouwen zouden doen is natuurlijk het lichaam verkennen. Hallo, Willy! 

En natuurlijk duiken wij meteen het bed in. Wie zou er niet nieuwsgierig zijn naar hoe het is om als man seks te hebben? 

Nooit meer onhandig gebukt - met gras tussen je billen - wildplassen, je kunt nu gewoon met het grootste gemak overal je jongeheer eruit hangen. Maar dan ook echt overal. Ook zouden we uiteraard de bril omhoog laten staan, want dit doe je nou eenmaal als je een man bent.


Lekker op de bank liggen na een dag hard werken en dan zonder enig gevoel voor schaamte je hand in je broek steken. Om die daar vervolgens de rest van de avond te houden.

Dronken en schreeuwend over straat slenteren, als wij dit zouden doen als vrouw dan kijken mensen je gelijk aan onder het mom van niet "ladylike". 
 
We duiken meteen de kroeg in om te kijken of er iets te scoren valt. We kunnen nu zélf vrouwen versieren.
 
Zonder enige vorm van etiquette een pizza dubbelvouwen en naar binnen schuiven, ook hier zal niemand je vreemd op aankijken.
 
Autospiegels, tafels, ramen, koelkasten of uhh... je vrienden. Swaffelen maar! 
 
Ook hebben we zeeën van tijd over, we hoeven ons niet meer op te maken, onze haren te krullen en we hoeven geen uren meer voor de kast te staan om een outfit uit te kiezen. Dus... Des te meer tijd over om met je hand in je broek op de bank te liggen.

Wat is het eerste wat jullie zouden doen als jullie een man waren?