Mannen over poezen: zo smaakt het!

Lichaam door Anniek
Ontken het maar niet: jij hebt je ook weleens afgevraagd of je vriend liegt als hij zegt dat je daarbeneden 'prima smaakt'. Ben je benieuwd naar welke dingen een vagina allemaal kan smaken volgens mannen? Lees dan snel verder! 
 
"Het strand. Mijn vriendin smaakt naar zout, zeewier en zeeleven." Zo omschrijft de 24-jarige Matthew de smaak van de poes van zijn vriendin. Samen met twaalf andere mannen ging hij voor de website Thought Catalog de uitdaging aan om de smaak van een vagina in detail te beschrijven. En de mannen werden creatief.
 
 
Zo vindt de 27-jarige Michael dat zijn vriendin naar gesneden plakken ham smaakt, met hier en daar een vleugje ananas en kruidnagel. En de 22-jarige Erik omschrijft de spleet van zijn vriendin als een sterk smakende mandarijn. "Maar", voegt hij eraan toe, "ik kom er elke keer voor terug."
 
Negatief
Toch is niet iedereen even lovend over de poes van hun lover. Eén van de mannen geeft een nepnaam op om uit de doeken te doen dat zijn vriendin naar stront smaakt. Uhm, nasty? "Het is alsof ze van achteren naar voren veegt na een toiletbezoek", biecht de 32-jarige op. "Het is net een bruine wolk. Ik zet nog liever elke dag het vuilnis aan de straat, dan dat ik haar ooit nog een keer lik." Wij denken dat het lastig wordt om orale seks te vermijden in een relatie.
 
 
Ook de 26-jarige David heeft wat kritiek op de poezensmaak van zijn vriendin. "Ze smaakt naar vuilnis, maar het is een hele specifieke smaak. Het is een mengeling van koffiedik en mandarijnenschillen die te lang in de zon hebben gelegen. Tenminste, zo stel ik me die smaak voor." Dat klinkt niet al te positief, maar even later voegt hij er nog wel dit aan toe: "Het is niet onaangenaam, het is gewoon heel specifiek." Wij weten alsnog niet of we blij zouden zijn met zo'n omschrijving. 
 
Ben je benieuwd geworden naar de creatieve smaakideeën van de andere mannen? Klik dan hier!
 
Hoe zou jouw vriend de smaak van je poes omschrijven?