Beauty / Lichaam
Lichaam

Review: Beautybox augustus

De zomer is weer afgelopen en we proberen allemaal zo lang mogelijk toch die zomer in ons bolletje te houden. Beautybox helpt ons een handje om het zomergevoel te behouden en om goed voor ons lichaam te blijven zorgen.

Daarom komen ze tijdens deze augustuseditie met de 'Mind your body'-box die vol zit met de nieuwste producten voor ons huidje. Want ja, je hebt er tenslotte maar één, en je huid is ook nog eens het grootste orgaan dat je hebt!


Rennen, vliegen, sprinten. Ons dagelijkse ochtendritueel is niet bepaald gestructureerd. Laat staan dat we tijd hebben om onszelf helemaal in te zepen met bodylotion. Liever blijven we nog een kwartiertje langer in ons fijne bedje liggen... Vaseline bedacht een oplossing om ’s ochtends toch snel bodylotion op te kunnen doen: Spray & Go! Spray & Go is een bodylotion in een handige spray die binnen enkele seconden intrekt, zodat je niet hoeft te wachten met aankleden. En eerlijk is eerlijk: hij droogt inderdaad heel snel en hij ruikt verrukkelijk! Wij raden 'm aan.


De dagen worden weer korter en grauwer en ook ons gezicht kan wel wat kleur gebruiken. Die bleke bekkies staan ons namelijk niet al te charmant. Met de bronzing powder 3 in 1 van Golden Rose (met SPF 15) is dit zo gepiept. Er zitten drie kleuren in dus hij is geschikt voor iedereen. Breng een beetje aan op je T-zone en je bent weer klaar voor een nieuwe dag!


En ja, bij een goede verzorging hoort natuurlijk ook altijd een deo’tje hier en daar, want van klotsende oksels wordt niemand vrolijk. Vooral je collega's niet. De nieuwe Rexona Dry deo biedt langdurige bescherming. In deze Beautybox zitten twee mini's, ideaal om mee te nemen in je handtas dus! Je wordt met deze deodorant 48 uur lang beschermd tegen zweetluchtjes. 


Onze huid wordt met deze editie goed verwend, want er zit ook nog een lekkere srub in van het Engelse merk Scrub & Rub. Deze producten worden met de hand gemaakt en bestaan uit hele natuurlijke grondstoffen, zoals dood zeezout en natuurlijke cacaoboter. Jum, dat klinkt lekker! Hij ruikt een beetje naar zeep en de scrub heeft een hele fijne textuur, waardoor het makkelijk aan te brengen is.


Ook Mayan Spa, een echt luxeresort dat helaas nog niet in Nederland zit, heeft een heerlijke voorraad aan huidproducten. Deze body polish bijvoorbeeld. De lotion is doorzichtig, ruikt lekker en trekt snel in. Het helpt zeker om te ontspannen na een drukke werkdag! Goed om te weten: de producten van Mayan Spa bevatten natuurlijke ingrediënten, gebaseerd op de eeuwenoude tradities uit de Maya tijd.

Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar € 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.