Elvive Nutri-Gloss

Lichaam door Redactie Ze.nl
Wat zegt het persbericht?

Voor het eerst zijn de laboratoria van L?Oréal Paris erin geslaagd een revolutionaire formule, met een sensuele parfum, te creëren van Parel-Proteïne, een versterkend bestanddeel dat maximale glans toevoegt aan het haar. De glans en kracht van echte parels zijn geconcentreerd in voedende en vitaliserende ingrediënten, die tot diep in de vezel van het haar doordringen en doelgericht en gelijkmatig de voedende bestanddelen verdelen, vanuit de wortel tot in de puntjes zonder het haar te verzwaren. Dankzij deze unieke formule geeft Elvive Nutri-Gloss zowel een versterkende als verzachtende werking aan het haar.
Het haar wordt perfect gevoed: de haarvezel wordt keer op keer sterker en vitaler. Daarnaast zorgt Elvive Nutri-Gloss er ook voor dat de haarschubben direct één geheel vormen waardoor het haar gladder wordt, een stralende glans krijgt én zijdezacht aanvoelt.


Afbeelding verwijderd door redactie

En wat vonden wij er van?

Wij van Vrouw.nl probeerden het glansmasker en de glanscrème. Beiden zijn geschikt voor lang, futloos haar met gebrek aan glans en zachtheid. Het repareert en voedt het haar tot in de kern.
Het glansmasker voelt heerlijk zacht aan en heeft een prettige geur. Het maakt het haar zacht en minder klitterig. Of het ons haar daadwerkelijk meer glans geeft hebben we eerlijk gezegd niet kunnen ontdekken. Waar we wel heel erg enthousiast over zijn is de Elvive Nutri-Gloss glanscrème. Het geeft het haar een mooi glanzend uiterlijk en is prima te stylen na aanbrengen. Inmiddels bestaat het assortiment van Elvive Nutri-Gloss lijn uit een shampoo, crèmespoeling, glansmasker en een glanscrème.

Elvive Nutri-Gloss glansmasker (? 6.99) en Elvive Nutri-Gloss
glanscrème (? 5.49) zijn verkrijgbaar sinds januari 2006.