Cassis Rose

Lichaam door Redactie Ze.nl

Niet alleen is er een heerlijke Cassis Rose Eau de Toilette, prima geschikt voor het dagelijkse gebruik, maar ook is er de Cassis Rose Perfume Oil. Deze is meer geconcentreerd en daardoor de langst houdbare vorm van het parfum. Verder bestaat er de Cassis Rose Body Mist: een niet-vette bodymist en is er de Cassis Rose Bodylotion om je huid mee te verzorgen. Natuurlijk mogen een Shower Gel en Soap niet ontbreken in deze nieuwe lijn.

The Body Shop behoeft eigenlijk geen verdere introductie met meer dan 2000 winkels wereldwijd. Toch is het goed om je te realiseren dat al hun producten diervriendelijk zijn (ze zijn dus niet getest op proefdieren!) en dat The Body Shop het Community Trade programma heeft. Dat wil zeggen dat zij wereldwijd, bij 28 verschillende leveranciers, natuurlijke ingrediënten en accessoires inkopen voor een eerlijke prijs. Voor de leveranciers betekent dit dat óók hun gemeenschap ervan profiteert. Zij zijn op deze manier in staat om bredere doelen in hun gemeenschap te vervullen op een manier die zij zelf kiezen. Als klant van The Body Shop weet je dus zeker dat het product dat je koopt van hoogwaardige kwaliteit is én dat je met je aankoop deze gemeenschappen wereldwijd ondersteunt. Dat geeft jouw aankoop een extra bijzonder tintje!

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

De hele Cassis Rose lijn is, buiten het feit dat hij heerlijk ruikt, ook nog eens heel betaalbaar. De Eau de Toilette zit in een eenvoudige felroze flesje (30ml) en kost slechts ? 13. De Perfume Oil (30 ml) mag al je de jouwe noemen voor ?18. De Body Mist (100 ml) kost ?10 en voor de Body Lotion (200 ml) betaal je hetzelfde. Rest mij nog de Shower Gel (200 ml) en de Soap van (100 gram) te noemen, voor respectievelijk ?8 en ?4. Niet alleen zijn deze producten heerlijk om jezelf mee te verwennen, maar ook wanneer je op zoek bent naar een geurig cadeautje zijn deze producten vast een schot in ?the Rose?