Dermablend? correctieve cosmetica van Vichy

Lichaam door Redactie Ze.nl

Dermablend? moet daar nu een verandering in brengen. Dermablend? was al enige jaren beschikbaar in Amerika en werd daar aanbevolen door dermatologen, plastische chirurgen. Maar nu is Dermablend? ook beschikbaar voor het Nederlandse publiek. Dermablend? is ontwikkeld door een dermatoloog en bestaat uit twee producten. De teintcorrectie hoge dekking, een dekkende corrigerende crème samengesteld uit 40% pigment. En een fixerende doorzichtige poeder, die zorgt dat de crème tot 16 uur houdt. De poeder is bestand tegen externe omstandigheden zoals; transpiratie, baden en wrijving, waardoor de crème zo lang goed blijft zitten.

Vrouw.nl testen Dermablend? en ondervond dat het lastig is de corrigerende crème netjes aan te brengen. De bedoeling is dat je de crème tussen je vingers masseert zodat het iets vloeibaarder wordt door je lichaamstemperatuur. Ondanks het masseren blijft het lastig de crème aan te brengen, het is heel goed zichtbaar en moeilijk te vervagen. Vooral op plaatselijke onzuiverheden is het lastig aan te brengen omdat je een verschil blijft zien van je huid en de Dermablend?. Na het aanbrengen van de poeder wordt het verschil iets minder. Zoals ook beloofd blijft Dermablend? inderdaad de hele dag zitten, de 's ochtends aangebrachte Dermablend? gaat er 's avonds met het wassen van je gezicht pas af. En geeft ook niet af, na een tocht op de fiets met een zwarte sjaal rond de nek, zie je geen poeder of crème op de sjaal. De foundationkragen zijn voorgoed verleden tijd.
De 2e test is niet door Vichy zelf getest, dus we kunnen niet bepalen of de uitkomst anders is dan het zou moeten zijn. 's avonds voor het slapen is Dermablend? aangebracht op een vlek op de buik. 's ochtends is bijna alle Dermablend? weg gewreven en de vlek is duidelijk zichtbaar.
De 3e test is op een tatoeage, Vichy beweert dat Dermablend? een tatoeage compleet zou kunnen verbergen. Maar het lukt ons niet de tatoeage weg te werken, het zwart blijft er doorheen schijnen. Pas als een zodanig dikke laag op zit dat de crème duidelijk zichtbaar op de huid zit is de kleur weg. Door de fixerende poeder slaat het wit uit en we krijgen de tatoeage dus niet netjes weg gewerkt.
Dermablend? is ideaal als je er je hele gezicht mee insmeert, dan blijft het goed zitten en bedekt het vlekken erg goed. Voor plaatselijke oneffenheden is het toch makkelijker een standaard foundation te gebruiken omdat die makkelijk in het gezicht weg te werken is.

Afbeelding verwijderd door redactie

Er zijn acht verschillende tinten beschikbaar voor elke kleur en soort huid. En Dermablend? is te koop bij apotheken, check via de website welk verkooppunt het dichts bij jou in de buurt is: www.dermablend.nl

Teintcorrectie Hoge Dekking
Pot: 6 gram
Prijs: ? 18,95

Fixerende poeder
Pot: 35 gram
Prijs: ? 18,95