Lancaster Infinite White

Lichaam door Redactie Ze.nl

Infinite White is een pigmentatie-remmende lijn en is met name geschikt voor vrouwen, die last hebben van een chaotische- of overpigmentatie en in het bijzonder voor de Aziatische vrouw, negroïde vrouw en de vrouw die niet bruin wil of mag worden. Het werkt door middel van een drievoudige technologie die werkt om de huidkleur en de pigmentatievlekken lichter en egaler te maken, de huis te laten stralen met reflectrerende pigmenten en het bevat Lancaster's beroemde Retinol2 complex, het RPF Complex en een collageen versterker om de huid soepeler en steviger te maken.

De lijn bestaat uit zeven producten; een foaming cleanser, een lotion, booster serum, de Protective Whitening Cream SPF12, de Protective Whitening Fluid SPF 30, een nachtcrème en een oogcrème. Wij probeerden de Advanced Whitening Eye Cream uit deze lijn uit. Dit is een frisse, zachte crème die je zachtjes met de vingertoppen in de huid rond de ogen klopt. De huid neemt de crème goed op en lijkt al na een paar dagen een wat lichtere teint te krijgen, waardoor wallen en donkere kringen minder opvallen. Het zou tevens de fijne rimpeltjes rond de ogen moeten reduceren.

De Lancaster Infinite White lijn is vanaf februari te koop bij de geautoriseerde Lancaster parfumerieën en warenhuizen. De cleanser en lotion zijn verkrijgbaar voor 19,50 euro, het serum en de crèmes voor 39,00 euro en de oogcrème voor 35,00.