15 dingen die mensen met dikke billen herkennen

Lichaam door Redactie Ze.nl

Konten zijn hartstikke hot! We squatten tot we een ons wegen en als we het voor het zeggen hadden zouden we de billen van Beyoncé adopteren. En als je die lekkere ronde kadetten dan hebt, zul je de volgende punten zeker herkennen.

Op één of andere manier wil iedereen tegenwoordig billen. Ronde, zachte, vrouwelijke billen. Het internet staat bol van de workouts hoe je zo'n perfecte droomkont krijgt. Je moet je de billen uit je broek sporten. Meer hé, wie mooi wil zijn moet pijnlijden luidt het gezegde toch? Maar ja, dan heb je eindelijk de achterkant van je broek gevuld, dan staat je broek eindelijk gespannen om je bibs en dan komen de volgende 15 problemen op je pad.

1. KGGGT. Nee hè, ben je nu wéér uit je broek gescheurd? Déjà vu. Voer voor de prullenbak.

2. Komen we meteen aan bij het volgende punt: dan moet je weer een nieuwe broek kopen. Help! Of je benen zijn te kort in verhouding tot je kont, of het kont-gedeelte past, maar rondom is de broek veel te wijd. Grrr. Altijd hetzelfde liedje.

3. En dan heb je eindelijk een broek en dan kom je weer uit bij punt 1.


4. Het schijnt dat je met dikke billen ineens heel goed moet kunnen dansen, schuren, twerken enzovoort. Althans... Dat denken mensen spontaan.

5. Het is stikheet en jij zou zó graag ook een keer een korte broek om je gat hijsen. Maar nee, voor jou, mevrouw dikbil, is dat niet weggelegd. Ze flubberen er te snel onderuit (en nee, dat is niet zo sexy als bij Queen B), je benen schuren tegen elkaar. Dat doet pijn, maar erger: het ziet er niet uit. En je korte broek blijft maar omhoog kruipen. Zo irritant!


6. Panty's koop je altijd minimaal 4 maten groter. Ja, dat zwiert dan wel een beetje om je kuiten, maar anders past je kont er simpelweg niet in.


7. Traplopen? Jij zorgt wel dat je als laatste omhoog klautert. Want als er iemand achter je loopt is er maar één ding waar diegene naar kan kijken. Correctie: er is maar één ding waar diegene naar kán kijken: jouw behind.


8. Bikini's kopen zijn al net zo'n hel als het kopen van broeken. Want die kont van jou een minimaal één maar groter nodig dan de rest van je lichaam.

Lees nog 7 herkenbare punten voor mensen met dikke billen op Girlscene.nl.


Welke problemen herken jij?