Volle lippen zonder botox

Lichaam door Redactie Ze.nl

Geen botox, wel vollere lippen. Geen facelift, wel minder lijntjes. Geen peeling, wel een betere conditie van de lippen. Sal29 zou dit allemaal bewerkstelligen. Wie de verzorgende lipstick een maand gebruikt, moet op een natuurlijke manier vollere, gezonde lippen krijgen. En? Is dat ook zo?

Afbeelding verwijderd door redactie

Wel... ja! Ondergetekende heeft van nature geen Angelina Jolie-lippen. Maar na de balsem vier weken te hebben gebruikt, lijken de lippen inderdaad iets voller. En ook dieper rood van kleur overigens. Of het de beloofde 40 procent is, zoals Sal 29 op haar website beweert, is de vraag. Uw verslaggeefster had de Lip-O-Meter even niet bij de hand.

Maar eerlijk is eerlijk, de lippen zien er echt mooier en gezonder uit. Ook die vervelende lipblaasjes die altijd in de winter opspelen, waren na het gebruik van de lipstick binnen één dag weg. Ook fijn: de balsem smaakt lekker en houdt de lippen lang zacht zonder dat je het gevoel hebt dat er iets op je lippen ligt.

Sal29 heeft nóg een product op de markt gebracht: anti-wrinkle lip contour cream. Deze emulsie moet ervoor zorgen dat de lijntjes op en rondom de lippen minder diep worden. Dit voorkomt dan weer dat je lipstick in die lijntjes loopt. Over dit product is het enthousiasme een stuk minder groot. Allereerst... de smaak! Eerst lijkt het of je oma's advocaatglaasje leeg lepelt, daarna verandert het in een bittere, chemische substantie. Jammer. Ook lijkt de crème iets minder effectief. De lijntjes rondom de mond zijn nog niet echt verminderd.

Afbeelding verwijderd door redactie

Maar twee revolutionaire lipproducten in één jaar is misschien ook wat veel van het goede. En de lipbalsem van Sal29 is werkelijk een aanwinst. Het ís dat je in het kader van de journalistieke onafhankelijkheid niet mag zeggen dat je een product móet kopen, maar anders...

Sal29, bij DA-drogisterijen te koop voor ? 19.95