Naakte lippen en ogen in een lijstje

Lichaam door Redactie Ze.nl
Frame your eyes!

Heel wat vrouwen gaan de deur niet uit zonder mascara, dan voelen ze zich kaal, zelfs naakt. Ze zeggen dat niemand dan hun ogen zou opmerken, al zijn die nog zo mooi. De ogen framen, uitdrukking geven, ze mooier uit laten komen, dat doet mascara. Ieder haartje, ook die van de binnenste en buitenste ooghoeken en de kleine haartjes tussen de langere in, moet dan wel worden gekleurd en gesepareerd. Daarbij draait alles om het borsteltje van de mascara en uiteraard ook om de mascara zelf, die niet mag klonteren, vlekken of uitlopen.

Afbeelding verwijderd door redactie

Max Factor komt met een revolutionaire innovatie: Masterpiece Mascara. Deze mascara heeft een iFX borsteltje om de vorm van de ogen fraai te framen. Thermoplastic elastomeer technologie staat garant voor dit bijzondere borsteltje. Het heeft zachte, flexibele haartjes die de wimperhaartjes bij de wortel aanpakken, zelfs de hele korte en moeilijk te bereiken haartjes. Het legt een mooi gelijkmatig laagje mascara op ieder haartje van wortel tot punt. Het gladde en spits toelopende borsteltje is speciaal ontworpen om de mascara goed langs de hele wimperrand aan te kunnen brengen. Het is buigzaam genoeg om bij de inplant van de haartjes te kunnen beginnen en het heeft precies de goede maat om ook de haartjes van de ooghoeken, zowel boven als beneden, en die van de onderste wimpers van een mooi laagje mascara te kunnen voorzien. De borstelhaartjes zijn dusdanig buigzaam dat ze werkelijk ieder wimperhaartje pakken. De formule bevat polymeren die beschermen tegen warmte, slijtage en vocht. En dat betekent dat deze mascara de hele dag of nacht blijft zitten zonder uit te lopen of te gaan vlekken. En toegegeven: ik zou niet meer zonder kunnen. Ik ben van mijn peperdure Lancome overgestapt op Max Factor Masterpiece!

Max Factor's Masterpiece Mascara is vanaf april verkrijgbaar in Rich Black en Black Brown.

Lipfinity Nudes voor een verleidelijke, natural look

?Een natural look is niet meer weg te denken?, zegt Graham Johnston, één van de top visagisten van Max Factor. Een seizoen-look heeft altijd wel een 'natural' versie, zegt hij. Die staat iedere vrouw en past bij alle gelegenheden. Graham Johnston was overigens ook verantwoordelijk voor de makeup
van Renée Zellweger in allebei de Bridget Jones films.

De Lipfinity lipstick van Max Factor, is nu in samenwerking met Graham Johnston uitgebreid met een palet naturel tinten. Deze hebben uiteraard dezelfde langdurende houdbaarheid waar Lipfinity beroemd om is.

Afbeelding verwijderd door redactie

Lipfinity Nudes is een speciale lijn binnen de Lipfinity lipsticks en hebben dezelfde eigenschappen. Lipfinity kleuren houden dankzij een revolutionaire technologie uitzonderlijk goed en lang. De kleur blijft urenlang exact hetzelfde en loopt niet uit, ook niet na eten, drinken en zoenen. Lipfinity bestaat uit twee stappen: eerst wordt de kleur aangebracht en daarna een hydraterende balsem die de lippen dauwachtig vochtig maakt. Zelf vind ik het prettiger om de Lipfinity te gebruiken zonder de balsem, omdat deze naar mijn mening dan langer houdt. Maar je mist dan wel een glanzende look. De kleuren in deze Nudes lijn spreken me meer aan dan de 'gewone' Lipfinity kleuren, maar ook dat is uiteraard heel persoonlijk.

Lipfinity Nudes heeft zeven kleuren: Pearly Nude, Rosy Whisper, Subtle Sienna, Hint of Pink, Tanned Rose, Mellow Rose, Creamy Latte en is verkrijgbaar vanaf 10 april.