Voor Mama...

Lichaam door Redactie Ze.nl

Moederdag wordt gevierd op de tweede zondag in mei en dit jaar dus op 14 mei. Het idee voor moederdag is ontstaan in Amerika. Anna Jarvis leefde eind negentiende eeuw in Grafton, West Virginia. Anna's moeder had elf kinderen, waarvan er zeven jong stierven. Om haar verdriet te 'vergeten' besloot Anna's moeder haar leven te wijden aan het helpen van andere mensen. Op de sterfdag van haar moeder (de tweede zondag in mei 1906) besloot Anna iets te organiseren om alle moeders te eren. De kerkleiders zagen wel iets in haar plan en zo werd de tweede zondag van mei uitgeroepen tot Moederdag in Grafton. Vanaf 1910 werd Moederdag in heel West-Virginia gevierd en vanaf 1914 werd het een nationale feestdag. Moederdag waaide rond 1930 over naar België en Nederland.

Natuurlijk gingen we van Vrouw.nl op zoek naar wat leuke kadootjes voor moeder en wandelden we eerst de Lush winkel binnen, waar ze leuke pakketten hebben speciaal voor moeder. De twee die ons hart deden breken waren het Practically Perfect Mum en het Desperate Housewife pakket.

Afbeelding verwijderd door redactie

"Practically Perfect Mum" (?44.95) is het perfecte cadeau voor de moeder die wel wat tijd voor zichzelf kan gebruiken. Dit pakket straalt voorjaar uit en is gevuld met verwennerijen zoals Happy Pill, met enerzijds de geur van gardenia en sinaasappel en anderzijds de geur van grapefruit, A Ring of Roses Butter Cream met verzorgende rozen olie en cacaoboter, Ma Bar met een sinaasappel chocolade geur voor een zoet schuim bad, 17 Cherry Tree Lane een naar kersen geurende zeep, Flying Fox douchegel welke vol honing en jasmijn zit en de verzorgende Helping Hands handcrème. Na het geven van dit cadeau ben jij het Practically Perfect Child!

Afbeelding verwijderd door redactie

Een ander leuk cadeau is "Desperate Housewife" (?14.95) voor de moeder die wel tegen een grapje kan en/of gek is op de tv serie. Dit cadeautje bevat Two Timing Tart Bubble Bar met aardbeien geur en kokoscrème en jasmijn absoluut voor een heerlijk bad. En "Smitten" handcrème om die hardwerkende handjes eens goed te verwennen.

Afbeelding verwijderd door redactie

lifestylebeauty.net

heeft ook geweldig leuke kadootjes voor kleine prijsjes, zoals de Karma Gift sets welke verkrijgbaar zijn vanaf ? 7,50 t/m 14,50, zoals de mini eggs & chill pills; 3 x mini ei bruisballen voorzien van rozenblaadjes, mini bruistabletten & rozenknopjes of de Giftset Karma Assorti. Het is net een heerlijk doosje bonbons, maar als je het witte doosje met groene strik met daarop de tekst "Bomb" open doet komt er je inderdaad een bom van heerlijke geuren tegemoet. Een doosje met 6 heerlijke verschillende zeeptaartjes kost ? 14,50.

Afbeelding verwijderd door redactie

Ook Kneipp heeft een paar heerlijke Kneipp Selection setjes met mini's voor Moederdag. Al deze sets kosten ? 8,99.

Kneipp Selection Badolie

Met vijf weldadig geurende badoliëen. Elk type badolie heeft zijn eigen natuurlijke werking:van activerend tot ontspannend. In welke stemming je ook bent, er is altijd een badolie die er bij past.

Selection Badkamergeheimen

Een bijzondere selectie van Kneipp producten. Geniet van de natuurlijke kracht van een activerende of hydraterende douche, een ontspannend of harmoniserend bad met een verzorgende huidolie.

Selection Amandelbloesem

Een heerlijke productlijn speciaal voor de droge en gevoelige huid. De geschenkset bestaat uit intensief verzorgende amandelproducten: badolie, douchebalsem, huid- en massageolie en een handcrème.

Wil je het eens over een heel andere boeg gooien dan geurtjes en zeepjes voor een moeder met lef? Dan heeft Traffic Control een aantal stoere Moederdagarrangementen met onder andere een slipcursus en ongevalsimulator. Deze arrangementen zijn er vanaf ? 79,00

Fijne moederdag allemaal!