De Hammam bij je thuis

Lichaam door Redactie Ze.nl

In vijf stappen haal je met Rituals Hammam de Hammam bij je in huis. Je start met een tradionele olijfpasta, de Hammam Olive Secret, die je als douchegel kan gebruiken. Dan volgt een scrub en dieptereiniging met de Hammam Hot Scrub, welke puur zeezout, verwarmende gember en frisse eucalyptus bevat. Het resultaat: een zachte en glad aanvoelende huid.

Bij de derde stap hul je je lichaam in modder met de Hammam Body Mud. Deze stap zorgt voor extra ontspanning door de werking van Chinese klei met wederom de eucalyptus. Deze zorgt voor een echte opkikker en energie. Hierna is het heerlijk om je af te douchen met de zachte Hammam Delight doucheschuim, welke rozemarijn en eucalyptusextracten bevat. De gel gaat heerlijk schuimen als deze in contact komt met water en voelt lekker zacht aan. Als afsluiter na deze grondige reiniging hul je je lichaam in de Touch of Hammam bodycream die je huid voedt en verzorgt. De crème bevat rijstemelk en heeft een heerlijke geur van vijgen.

Afbeelding verwijderd door redactie

Toegegeven, deze lijn is écht weldadig lekker. Het is in het begin even wennen aan de sterke geur van eucalyptus en olijven, die echt in overdaad aanwezig is, maar het gevoel is werkelijk heerlijk. De producten zijn natuurlijk ook afzonderlijk te gebruiken en dan met name de Olive Secret en de Hammam Delight, die beiden gewoon als doucheschuim te gebruiken zijn. Maar een echte aanrader is om de complete lijn aan te schaffen en je eigen Hammam in huis te halen. Heerlijk na een vermoeiende dag op het werk of als oppepper voor een avondje stappen!

Prijzen:
Hammam Olive Secret, 150 ml tube ? 14,50
Hammam Hot Scrub, 250 gr pot ? 14,50
Hammam Body Mud, 250 ml pot ? 14,90
Hammam Delight, 200 ml fles ? 6,90
Touch of Hammam, 250 ml pot ? 12,90

Meer info of online bestellen: www.rituals.nl