Beter dan botox?

Lichaam door Redactie Ze.nl

StrVectin-SD werd eigenlijk ontwikkeld voor striae. Min of meer per ongeluk ontdekte een aantal Amerikaanse vrouwen dat de anti-striaecrème die ze gebruikten ook fantastisch werkte tegen rimpels en kraaienpootjes. Door de mond-tot-mondreclame werden in een recordtijd een miljoen van deze crèmes verkocht en zweren celebrity's als Jennifer Lopez en Charlize Theron inmiddels bij de aangepaste versie voor het gezicht. Het werkzame ingrediënt in deze crème zou het gepatenteerde oligopeptide, Pal-KTTKS genaamd, zijn.

Afbeelding verwijderd door redactie

Volgens de gebruiksaanwijzing moet twee maal per dag voor rimpels voldoende zijn. Voor striae en littekens is drie maal per dag aan te raden. Omdat wij in het bezit zijn van beiden besluiten we zowel de rimpels als zwangerschapslijnen aan te pakken. Eén nadeel: de crème kan niet rond de ogen gebruikt worden en daar bevinden zich nu juist de meeste rimpels. Hiervoor is echter wel een speciale oogcrème verkrijgbaar. Binnen 28 dagen resultaat, zegt de verpakking, dus we zijn benieuwd...

Het eerste wat opvalt aan de crème is de indringende geur. Deze ruikt wat klinisch en mentholachtig. Niet echt aangenaam voor op het gezicht. De crème wordt niet snel in de huid opgenomen, flink masseren dus. Op de striae werkt het goedje wonderbaarlijk goed! Na twee weken is al een duidelijke verbetering te zien. En het resultaat voor de rimpels... Nou, verwacht geen schokkende botoxlook. Toegegeven, de huid lijkt rustiger, maar de rimpeltjes zijn niet als sneeuw voor de zon verdwenen. Wellicht dat de oogcrème beter resultaat boekt, maar deze hebben wij helaas niet kunnen testen.

Wil je StriVectin SD zelf proberen? Bestellen kan een stuk voordeliger via www.strivectin-sd.nl