Een bruisende zomer

Lichaam door Redactie Ze.nl

THE COMFORTER BUBBLE BAR (?6.25)
Dit is het zusje van Blue Skies & Fluffy White Clouds ? en ziet er net zo prachtig uit ? maar werkt nog geruststellender. Een combinatie van relaxende essentiële oliën zoals bergamot olie en cipres olie maken het een perfecte manier om na een drukke dag te kalmeren. Allebei de oliën helpen boosheid en frustratie te verdrijven dus sluit jezelf op in de badkamer, zak weg in een bad vol luxueus naar bosbessen geurend schuim en relax...

SUNNY SIDE BUBBLE BAR (?6.25)
Als je houdt van weerkaatsend zonlicht op het water en daar helemaal gelukkig van wordt dan is deze met gouden glitters bedekte bubble bar perfect voor jou! Sunny Side werkt zeer opliftend door de zoete sinaasappel, mandarijn en citroen essentiële oliën welke helpen om gifstoffen af te drijven en de huid er beter laten uitzien.

FLOSTY GRITTER BUBBLE BAR SLICE (?4.95)
Dit is een fuchsia roze solide bubble bar, met een zilver glitter jasje, welke je laat zwijmelen op een roze glitterende wolk! Bevat een zachte subtiele blend van vanille absoluut, balancerende etherische lavendel olie en kalmerende benzoë. Bevat ook etherische salie olie welke zowel harmoniserend als oppeppend werkt. En samen zorgen voor een goed gevoel!

Afbeelding verwijderd door redactie

TEMPLE OF TRUTH BUBBLE BAR (?5.95)
Kun jij wel wat tijd voor jezelf gebruiken om eens rustig over alles na te denken? Laat dan een bad vollopen en verkruimel de Temple of Truth. Sandelhout en guiacwood etherische oliën hebben betrekking op vernieuwing en helpen daarom ook om de gedachte goed op een rijtje te krijgen. Pas op, gebruik kan leiden tot een totaal nieuw leven!

GREEN DAY BUBBLE BAR (?4.95)
Zo groen als je maar kan zijn! Deze levendige bubble bar helpt je om te kalmeren en alles weer wat rustiger te bekijken. De houtachtige blend van cedarhout, patchouli en salie etherische oliën staan allen bekend om hun kalmerende en balancerende werking. Salie helpt bovendien om alles weer in perspectief te zien. Green Day is dus dé perfecte bad treat als het je even allemaal teveel wordt.

De producten zijn reeds verkrijgbaar in de Nederlandse (Amsterdam, Haarlem, Den Bosch, Maastricht) en Belgische (Luik) filialen en op www.lush.nl