Unboxing: de Beautybox van mei

Lichaam door Kimberly
It’s a beautiful day… the sun is shining, I feel good and… precies. Het zonnetje schijnt en het is de hoogste tijd voor de unboxing van de Beautybox van mei. Met deze producten maak je jezelf summerproof. 
 
Want de Beautybox van mei is weer goedgevuld met zomerse producten. Een bronzer, frisse showergel en zelfs een nagellak in hysterisch oranje. Kijk je mee? 
 

Inglot – Nagellak 
Ken je het merk Inglot? Dit beautymerk is van alle markten thuis en fabriceert ook nog eens de mooiste lakjes. Anno 2014 is geen kleur te gek op je vingers, dus daarom deze maand een nagellak in een heerlijk, zomers (WK-)kleurtje: oranje! Felle kleurtjes zijn helemaal hip and happening tijdens de lente- en zomerdagen en bovendien is deze oer-Hollandse kleur prima om onZe elftalmannen eens flink aan te joelen. Hela, hola! 
 

IDC – Showergel 
Citroen! Dat is wat je ruikt bij het openen van deze showergel. Lekker voor tijdens een verfrissende douche op kleffe en klamme zomerdagen. De sterke citroengeur is – als je het ons vraagt – een kwestie van smaak. Hij is een tikkeltje overheersend maar voor de citroenliefhebbers is-ie zeker een musthave. De überfrisse gel van het huidverzorgingsmerk IDC is verzorgend en zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt. 

 
IDC – Bodylotion 
In combinatie met de showergel is deze bodylotion perfect te gebruiken. De ietwat dikkere substantie is in tegenstelling dan gedacht makkelijk uitsmeerbaar en plakt niet. De huid wordt direct na blootstelling aan de zon zowel gehydrateerd als gekalmeerd. De frisse bodylotion is dus ideaal te gebruiken als after-sun. 
 

Golden Rose – Bronzing Powder 
De zomer lijkt nog heel eventjes op zich te wachten, en eerlijk gezegd zijn we – met onze tere, bleke huidjes – er ook nog lang niet klaar voor. Hoe we die bleke snoetjes een kleurtje kunnen geven? Met de Golden Rose Bronzing Powder! Deze goed gepigmenteerde bronzer breng je aan op je jukbeenderen of wangen, en zal zorgen voor een natuurlijke teint. Nog even geduld ladies, het zonnetje zal maar wat snel door die drietal wolken breken, en voor die tijd is het: fake it till you make it

 
Beauty UK - Lipstick 
De Beauty UK-lipstick, onze absolute favoriet van deze Beautybox. Bij een zomers weertje, horen gestifte lippen. En dan het liefst een fel kleurtje! Make-up mag de komende maand knallen dus maak een statement met deze heerlijke zomerse lipstick. Deze rozerode teint zal jouw zomerse outfit ready to go maken.
 

 
Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar € 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.