Wespentaille gone wild: De vrouw met een taille van 40 centimeter

Lichaam door Redactie Ze.nl

De meeste vrouwen dromen van een zandloperfiguur, maar voor het Amerikaanse fetishmodel Kelly Lee Dekay is het ‘vormen’ van haar taille een ware obsessie geworden. En met resultaat: haar taille is nu  maar liefst 40 centimeter smal!
 
Een wespentaille: wie droomt er niet van? Kelly, een fetishmodel uit Amerika, had deze wens ook. Ze werd zo geïnspireerd door haar favoriete stripfiguren, dat ze haar taille heeft laten krimpen tot een minuscule 40 centimeter met behulp van een megastrak korset. 

Stripfiguren

De 27-jarige brunette begon haar 'tailletraining' zeven jaar geleden toen ze werd geïnspireerd door de extreme vormen van stripfiguren als Jessica Rabbit, meldt DailyMail. Volgens haar hielp dit om haar verlegenheid te overwinnen (huh?). Kelly: “Toen ik opgroeide hield ik van de overdreven stijl en de prachtige kostuums van stripfiguren. Dit leidde uiteindelijk tot het besluit zo’n strak korset te dragen. Ik vond het leuk dat ze hun personaliteit echt uitstraalden. Ik begrijp natuurlijk dat de afmetingen van deze vrouwelijke stripfiguren nooit kunnen worden gerealiseerd, omdat je dan zou breken.” Maar Kelly komt in ieder geval een heel eind!
 


Problemen
Maar haar ‘tailletraining’ gaat niet zonder slag of stoot en Kelly worstelt dan ook met een aantal fysieke dingen. “Het korset kan beperkend zijn wanneer ik de trap oploop en ik kan niet te veel zware dingen tillen omdat ik mezelf dan kan bezeren. Ook heb ik lange afstanden gewandeld in mijn korset, maar dat is erg gevaarlijk. Ik speelde een keer softbal terwijl ik 'm aan had, dat was een interessant gevoel, maar ik ga niet naar de sportschool in een korset - dat is echt gevaarlijk, want ik doe aan gewichtheffen. Maar als ik iets extreems wil doen, ga ik mezelf niet beperken. Als hij uit moet, dan moet hij uit.” Maar ondanks de beperkingen, heeft Kelly geen plannen om haar korset aan de wilgen te hangen. Ook niet door negatieve reacties op het internet… 
 

Wat vind jij van haar taille? Mooi of a little too much?
Beeld: Reporters