Mooi met Vichy!

Lichaam door Redactie Ze.nl
Rode vlekken, donkere kringen rond de ogen, een ongelijkmatige teint: meer dan 65% van de vrouwen heeft er dagelijks mee te maken.

En ook ik heb er regelmatig last van; door mijn donkere huid blijven plekjes en littekens eerder zichtbaar. Ook de donkere kringen onder mijn ogen blijven een lastig verschijnsel. Het merk Vichy is mij niet geheel onbekend en ik heb al baat gehad bij verschillende producten van dit innovatieve merk. Naast Dermablend Crème en Poeder is er nu ook Dermablend Foundation. Normaliter gebruik ik geen foundation en ben ik dus geen voorstander van mijn hele gezicht 'volsmeren' met een laag bruin. Toch ga ik ermee aan de slag en ik breng de foundation aan op mijn gezicht. Het spul oogt in eerste instantie vrij licht en ik heb het idee dat ik transformeer in een spook. Als ik even later weer in de spiegel kijk, is de lichte waas weg en heb ik een mooie egale kleur. Het lijkt alsof de crème zich heeft versmolten met mijn huid en daar een mooie balans tussen maakt. Het resultaat is verrassend. Het ziet er niet alleen goed uit, het voelt ook niet alsof ik mijn hele gezicht heb ingesmeerd met foundation.

Afbeelding verwijderd door redactie

50% van de vrouwen die lijden aan lichte huidaandoeningen is ontevreden over haar foundation.

Volgens Vichy bevatten de klassieke corrigerende producten te veel pigment, met als gevolg een dikke textuur. Wel, misschien is dit ook de reden dat ik geen foundation gebruik. In het verleden heb ik mij weleens gewaagd aan dergelijke producten, maar het succes bleef uit. Het benadrukte zelfs mijn oneffenheden en was ik beter af zonder. Met Dermablend is dat toch wel anders, het houdt maar liefst 12 uur. Een egale teint binnen no-time, wat wil je nog meer?

Dermablend Corrigerende Foundation bestaat in vijf kleuren en is sinds begin november verkrijgbaar bij apotheken.

Vichy
Dermablend Corrigerende Foundation
Tube: 30 ml (SPF 11)
Prijs: 17,95 euro
Voor meer informatie, zie website