Hallelujah: dikke kont is gezond

Lichaam door Kim
I like big butts and I cannot lie. Your other brothers can’t denyDat is ons motto vanaf nu! Want wist je dat een dikke ass helemaal niet zo ongezond is als we dachten? Het is zelfs hartstikke gezond!

Het is een belangrijk deel van het vrouwlijk lichaam, een guilty pleasure voor mannen en nu ook nog eens hartstikke goed voor je. Veel vrouwen zijn onzeker over hun kont, maar dat is echt niet nodig. Hartstikke sexy zo’n derrière. 


 
Glucose en cholosterol
Een studie van the Oxfort University heeft bewezen dat vrouwen met een flinke booty hartstikke gezond bezig zijn. Het onderzoek toonde aan dat vrouwen met een dikke kont een lager cholesterol- en glucoseniveau hebben. Daarnaast hebben ze veel Omega-3 vetzuren. Deze vetzuren zijn essentieel voor het lichaam. Het lichaam kan ze niet zelf aanmaken, je krijgt ze binnen wanneer je bijvoorbeeld vis, noten, salade of lijnzaad eet. Omega-3 vetzuren hebben bewezen verschillende ziektes en hartinfarcten tegen te gaan.

Eetstoornis

Dikke achterwerken zorgen voor hormonen die je minder hongerig maken. Zo hebben mensen met flinke billen minder kans op obesitas en daarnaast hebben ze ook minder kans op een stofwisselingsprobleem. Er zitten alleen maar voordelen aan, dus kom maar op met die squats en chocola!
 
Weest gerust…
Als je geen dikke kont hebt, betekent dat niet dat je ongezond bent. Niet iedereen heeft een flink zitvlak. Wil je toch wel de voordelen van een big booty? Probeer squats of een paar repen chocola. Wie weet loop jij binnenkort ook wel met je swingende bips te stralen.

Ben jij blij met je achterwerk zoals-ie is?