Wauw: deze oorpiercings wil je hebben

Lichaam door Sarah

Piercings: je houdt ervan of niet. Wij weten wel aan welke kant we staan. Er zijn namelijk allerlei manieren om door middel van mooie piercings nog meer sparkle aan je gezicht toe te voegen. En gelukkig voor ons, blijft het daar niet alleen bij. Er zijn tegenwoordig tal van geweldige piercings en mooie oorbellen om je collectie mee aan te vullen. In dit artikel laten we je zien dat je nooit genoeg leuke oorpiercings kunt hebben.

Waarom we een fan zijn van piercings

Een piercing is een vorm van een sieraad die soms zonder reden wordt neergezet als iets 'heftigs.' Maar niks is minder waar. Zo kun je ervoor kiezen om je oren met mooie oorbellen te decoreren, op welke manier je maar wilt. Daarmee komt ook dat je de leukste piercings kunt kopen, elk voor een andere outfit, stemming of gelegenheid. Zeker als je deze leuke exemplaren ziet, wil je geheid naar de piercingshop om nog meer piercings te laten zetten. Puur omdat je dan een excuus hebt om deze toffe exemplaren te dragen. 

Mooie oorbellen

Oorbellen zijn de perfecte manier om je oren te versieren. Zo geeft het net iets extra's aan je gezicht en is het leuk om te spelen met verschillende soorten mooie oorbellen. Kies bijvoorbeeld uit een van deze mooie oorpiercings: voor ieder wat wils. Daarbij kun je zelf kiezen of je simpele en lieve oorbellen koopt, of voor stoere ringetjes gaat. Of allebei, want er zijn namelijk genoeg ontwerpen die je kunt dragen. Zo kun je kiezen tussen zilver en goud en tal van verschillende vormen van leuke oorbellen. Zo kun je lekker afwisselen en je sieraden aanpassen op hoe jij je op een bepaald moment voelt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MyUniqueStyle.nl - ONLINE SHOP (@myuniquestylenl) on

Toffe traguspiercings

Ga je oorbellen kopen en ben je op zoek naar iets stoers? De tragus piercing is een echte statement piercing en ideaal als je iets tofs wilt naast je gebruikelijke oorbellen. Ook hierbij is de keuze reuze. Zo kun je gaan voor een mooi minimalistisch bolletje, of juist je oor versieren door een veertje, olifantje of maantje te dragen. Ideaal dus om je oorschelp wat op te leuken. Check bijvoorbeeld My Unique Style voor toffe traguspiercings

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MyUniqueStyle.nl - ONLINE SHOP (@myuniquestylenl) op

Lees ook: Alles over een daith piercing én mijn persoonlijke ervaring ermee