Olaz Definity

Lichaam door Redactie Ze.nl

Het voornaamste ingrediënt van deze producten is het Essentieel Glucosamine Complex. Dit Complex dringt diep door tot de bovenste lagen van de huid en bestaat uit N-Acetyl Glucosamine en Niacinamide (Vitamine B3). Dit laatste ingrediënt vermindert roodheid van de huid, pigmentvlekjes en lijntjes.

De Definity-lijn bestaat uit een aantal producten:

* een diepwerkende hydraterende mousse die je onder je dagcrème kunt gebruiken. Het is een schuimende moisturizer, die naast het Essentieel Glucosamine Complex ook het speciale Olaz hydraterende complex bevat en dat bestaat uit panthenol, vitamine E en aloë vera.

* een intensief hydraterende crème met SPF 15 die het ontstaan van pigmentvlekken voorkomt door een UV-A en UV-B bescherming. Omdat dit product zogenaamde optische lichtverspreiders bevat, zorgt dit voor een stralend effect.

* intensief hydraterende crème die door het hoge percentage glycerine zorgt voor een diepe hydratatie van de diepere huidlagen

* intensief hydraterende nachtcrème die 's nachts werkt aan het verminderen van verkleuringen. De formule heeft een intensieve hydraterende en voedende werking.

In deze donkere maanden, waarin de zon zich maar weinig laat zien, heb ik veel last van een doffe huid. En ook al behoor ik (nog) niet tot de doelgroep (dit zijn de dames rond de veertig jaar), door het gebruik van de nieuwe product is die doffe huid sterk verminderd. Mijn huid heeft een gezondere uitstraling gekregen en dat heeft ook een positief effect op mijn humeur. De crème trekt snel in en ruikt overigens ook heerlijk en dat vind ik een belangrijk aspect van een cosmeticaproduct. De geur is samengesteld uit fruitige ingrediënten zoals pruim en bergamot en bevat daarnaast in de basis ook sandalwood, ceder en vanille. De producten zijn mooi en trendy verpakt en bevatten de lichtreflecterende driehoekjes die het logo van Olaz Definity vormen.

De adviesprijs voor deze producten bedraagt ? 24,99 per stuk en ze zijn verkrijgbaar bij warenhuizen en drogisterijen.

Meer informatie over Olaz vind je op www.olaz.nl.