Lancaster met een tintje!

Lichaam door Redactie Ze.nl
Aquamilk

is een heerlijke verzorgingslijn van Lancaster die je huid op een optimale, maar milde manier verzorgt. De lichte, luchtige producten voelen zacht aan en ruiken ook nog eens lekker. Omdat ik de hele lijn van Aquamilk gebruik, ben ik erg blij met de komst van dit nieuwe product. Deze gekleurde, hydraterende dagverzorging geeft je huid een natuurlijke finish. Het is geschikt voor iedereen die geen foundation wil gebruiken, maar wel een egale en matte teint wil hebben. Daarnaast beschermt het product je huid tegen allerlei invloeden van buitenaf, zoals de zon maar ook het gure weer.

De gekleurde dagcrème voelt zacht en soepel aan als ik het opbreng op mijn gezicht. Het is precies mijn kleur en geeft mijn gezicht net even dat extra's wat het nodig heeft. Mijn teint krijgt een mooie gloed en ik voel me meteen opgewekter. Heel stom, dat zoiets door alleen een crème kan gebeuren, maar het werkt toch elke keer weer! Het is ook de bedoeling van deze crème dat je een lichte glans krijgt in plaats van een foundation-effect. Het product valt dan ook niet onder make-up maar echt onder gezichtsverzorging. Voor een natuurlijk effect moet de kleur wel dicht bij je eigen huidskleur liggen.


De Tinted Cream voelt de hele dag lekker aan en geeft ook niet af. Ook als je 's avonds je gezicht schoonmaakt, haal je er geen hele laag bruin af. Even vraag ik me af waar het bruin dan is gebleven, maar blijkbaar is de substantie van de crème anders dan bij een foundation. Ondanks dat het een prettige dagcrème is, durf ik deze niet direct op mijn gereinigde huid aan te brengen. Eerst gaat de gewone Aquamilk erop! Misschien het vertrouwde gevoel, maar ik ben al gezegend met een tintje van mezelf....

Lancaster - Aquamilk
Absolute Moisture & Protection
Tinted Cream SPF 15
Prijs: 22 euro (tube 50 ml)
Verkrijgbaar in twee kleuren: light en medium