Deze dingen vinden we totaal niet sexy aan onszelf

Lichaam door Sabine

We vinden ons haar heel mooi en ook onze ogen mogen er zijn en in het juiste jurkje, komt ons figuur best sexy uit. Toch is niet zo dat we onszelf een wandelende seksbom vinden, sommige dingen vinden we echt niet mooi aan onszelf.

We durven best toe te geven dat we onze borstpartij vrouwelijk vinden en dat onze diepe blauwe/bruine/groene ogen er mooi uitzien. Maar we blijven natuurlijk vrouwen en er zijn nog genoeg dingen over waar we niet helemaal tevreden over zijn. Sterker nog: deze dingen vinden we totaal niet sexy aan onszelf!
 
Neus
Het is niet zozeer de vorm van onze neus die we niets sexy vinden, maar het gaat meer om die gaten. Die verschrikkelijke neusgaten waar iedereen zo smakelijk in kan kijken wanneer jij je hoofd naar achteren gooit wanneer je zogenaamd sexy je hoofd naar achteren gooit wanneer je lacht. Tsjah, er kan er maar zo een klein verrassinkje schuil gaan. 



Onze punani

Mannen zijn gek op het versturen van dickpics. Ze lijken hun eigen geslachtsdeel uiterst fascinerend te vinden, maar wij vinden zijn derde been niet echt charmant. Net zoals dat we onze eigen lady bits niet mooi vinden. Er is niets mis mee en wij weten ook allemaal wel dat punani’s in verschillende soorten en maten komen, maar wij vinden die van ons gewoon niet echt sexy.

Buik

Onze buik blijft gewoon een heikel punt. De een heeft een strak buikje en de ander heeft een kleine foodbaby. Met kleding kunnen we het mooi verbloemen, maar met het strandseizoen dat eraan komt, zullen we toch een keer het strand gaan betreden. En dan ziet men onze buik. Staand is niet erg hoor, maar zitten… Hoe dun je ook bent, de boel ziet er dan niet charmanter uit.

Voeten 

Mannen snappen onze fascinatie en liefde voor schoenen niet altijd, maar zo moeilijk zijn we niet te doorgronden. We houden zo erg van schoeisel omdat het onze voeten verbergt. We hebben natuurlijk niets te schamen voor onze voeten, maar we vinden ze gewoon niet zo sexy. Met een leuk hakje erom daarentegen voelen we ons een ware godin!



 
Lachrimpels

We voelen de endorfine door ons lichaam gieren wanneer we zelf ook net zo hard lopen brullen. Lachen is gezond, maar de rimpels die we daardoor in ons gezicht krijgen, vinden we niet zo sexy. Bij een ander vinden we het dan wel weer leuk staan, geef karakter. Gekke wezens dat we zijn.

Wat vind jij niet sexy aan jezelf?