Bikini-stress?

Lichaam door Redactie Ze.nl
Verleiden en afleiden

Wat vind je mooi aan jezelf? Dat is een moeilijke vraag als je met je witte winterlijf in het pashokje staat te zwoegen, dus onthoud maar gewoon dat je sterke punten moet benadrukken. Heb je mooie borsten? Ga dan voor een sexy touwtjes-bh of een glimmende stof of een knalkleur die lekker de aandacht trekt. Wil je je borsten groter laten lijken, kies dan voor een bovenstuk met een printje. En heb je de push up-bikini al ontdekt?

Kijk daarna ook eens kritisch naar je heupen en billen, zodat je ook daarvoor de juiste bikini kiest. Bij brede heupen of te dikke benen kun je beter een broekje dragen dat wat hoger is opgesneden. Je bent vast geneigd om een shortje aan te schaffen, maar daardoor lijkt de boel waarschijnlijk alleen maar massiever. En koop het broekje iets te groot, zodat de randjes niet zo in je vlees zakken.Vind jij daarentegen jouw heupen te smal vergeleken met de rest, dan moet je juist wel zo?n shortje hebben. En tot slot geldt voor dames met een buikje: afleiden met drukke prints! En er zijn ook badpakken met een slankmakende binnenvoering, die toch nog sexy zijn. Echt waar.

Camoufleren
Oké, je hebt de ultieme bikini gevonden, maar hoe zorg je ervoor dat je niet als een drillende massa over het strand hobbelt? Daarvoor is de omslagdoek uitgevonden. Klinkt suf, maar wat ben je blij als je er straks eentje hebt op het strand! Bij sommige bikini?s zijn trouwens ook bijpassende rokjes te koop van dezelfde stof, dat staat nog hipper. En durf je dan nog niet langs de kustlijn te huppelen, dan zijn er nog de strandjurkjes. Steeds meer winkels verkopen ze en ze zijn vaak erg goedkoop. Wedden dat je straks gewoon een ijsje durft te eten bij die strandtent zonder je schuldig te voelen?

Smeren
Natuurlijk smeer je je huid in met zelfbruinende bodylotion, want alles staat beter en je lijkt slanker als je alvast een kleurtje hebt. Maar mocht je last hebben van cellulitis, dan kun je ook smeren om écht slanker te worden. Slimcare Express van Phyris is een van de allernieuwste crèmes op dit gebied. De dermatologen die dit spulletje hebben helpen ontwikkelen beloven dat het je buik, benen en billen zal ontslakken en dat het je huid stimuleert en strakker maakt. Je moet geen wonderen verwachten, maar na een paar weken smeren zien mijn heupjes en bovenbenen er toch wel wat strakker uit. Verder ruikt het heerlijk en wordt je huid er lekker glad van. Laat die zomer maar komen!

Afbeelding verwijderd door redactie

Phyris, Slimcare Express ? Firming Fluid
200 ml
Adviesprijs: 37,10 euro
Te koop bij de schoonheidsspecialist.


Zie ook:
Zon uit een tube
Hoera! Het is weer tijd voor badmode!
Controversiële bikini
Trendy in tropische sferen!