Zomerfris haar vol volume

Lichaam door Redactie Ze.nl

Voor het eerst dit jaar is in Nederland de 'Product van het Jaar Verkiezing' gehouden. Diverse producten in verschillende categorieën, waaronder voeding, dranken, lichaamsverzorging en huishoudhygiëne, zijn tot dé producten van het jaar gekozen. Wat betreft haarverzorging springt Herbal Essences er volgens de meeste consumenten boven uit. Alle producten werden door 6000 mensen beoordeeld op innovatie, aantrekkelijkheid en tevredenheid. Op alle fronten scoorde Citrus Boost een dikke 10!

Fris antwoord

Flink gesport en je haar in sliertjes lang je hoofd? Of van die plakkerige, benauwde dagen? Op zo'n moment is er toch niets heerlijker dan een opfrissende wasbeurt voor je haar? Citus Boost Shampoo en Conditioner bevatten een aromatisch citrusmengsel dat voor honderd procent uit pure fruitextracten bestaat. Het sap van citrusvruchten heeft sterke reinigende eigenschappen. De formule van Citrus Boost met aloë vera hydrateert het haar zonder het te verzwaren en maakt het voller. Tevens geeft de formule glans en veerkracht. Dus naast dat Citrus Boost al het vuil uit je haar verwijdert, geeft Citrus Boost je het haar dat je wilt: shiny, sunny & happy!

De test

Als ik deze shampoo gebruik, word ik verrast door de lekkere geur. Normaal gesproken ben ik meer van de huismerkjes, aangezien de merken toch prijziger zijn. Ik moet altijd lachen om die reclames waarin dames wegdromen bij het gebruik van Herbal Essences producten en daar zelfs heftig en suggestief bij kreunen. Toch moet ik bekennen dat ik dat nu ook doe. Eh, ik bedoel natuurlijk wegdromen.De shampoo met extracten van mandarijn, citroengras en aloë vera zorgen voor een heerlijk zomers gevoel en voor enkele minuten waan ik me op een tropisch eiland. De uitstraling van de flacons zorgt voor dat beetje extra charme. De conditioner heeft ook die lekkere geur. Zo heeft mijn haar na gebruik niet alleen extra volume, - waar ik erg blij mee ben, want ik heb erg fijn haar - maar ruikt het ook nog eens heerlijk.

Voortaan loop ik toch maar het huismerk voorbij om weer voor Citrus Boost te kiezen. Al zal dat nog wel even duren, aangezien je echt niet zo veel shampoo en conditioner nodig hebt voor de perfecte verzorging van je haar.

http://vrouwen.nl/documents/47/27/472758fd4a5c8855923878dabe85bbe7.jpg

Herbal Essences Fruit Fusions
Citrus Boost Shampoo & Conditioner
Adviesprijs: 2,99 euro*

* De uiteindelijke verkoopprijs wordt door de winkelier bepaald