De zomergeuren van 2010

Lichaam door Jet

CK One Summer
Limited edition
Een heerlijk zomers luchtje dat zowel door vrouwen als mannen te dragen is. CK One Summer opent met een mix van mandarijn, peer en kaffir limoenbladeren. Het hart van vioolblaadjes, verbena en waterlelie wordt gevolgd door een basis van noten van vetiver, cederhout en patchouli. Het geurtje zit in een zomers oranje flesje en is heerlijk verfrissend. Een tikkeltje mannelijk ruikt CK One Summer wel...
Cijfer: 7
Prijs: 43 euro voor 100 ml

Davidoff Cool Water Ice Fresh
Limited edition
Hoe heet de zomer van 2010 ook wordt, met het zomerluchtje van Davidoff houden we het hoofd koel. Cool Water Woman Ice Fresh ruikt naar fruitige noten van meloen, ananas, de frisheid van muntblaadjes, waterviooltjes, lotusbloem, luchtig amber en sensueel hout. Een super verfrissend luchtje!
Cijfer: 8
Prijs: 45 euro voor 100 ml

Diesel Fuel for Life Summer Edition
Limited edition
Het bekende geurtje van Diesel, Fuel for Life, heeft nu een lichter en zoeter zusje. De zomerse variant bevat ingrediënten als mandarijn, bergamot, jasmijn, zwarte bes, oranjebloesem, amberhout, muskus en patchoeli. De fles heeft dezelfde vorm, maar een andere kleur: knalroze. Een geurtje voor stoere meiden!
Cijfer: 7-
Prijs: ongeveer 62 euro voor 75 ml

Esprit Imagine
De nieuwste geur van Esprit, Imagine, is vrouwelijker dan ooit! De frisse geur van mandarijn en roze peper gaat over in een bloemige hartnoot van heliotroop, in combinatie met osmanthus en nectarine. Vanillebourbon en huidmusk maken het geurtje compleet. Met dit bloemige, oosterse, houtachtige parfum dat voel je je super vrouwelijk.
Cijfer: 8
Prijs: 25 euro voor 30 ml

REPLAY your fragrance!
Limited edition
Het Italiaanse kledingmerk REPLAY heeft een nieuw geurtje op de markt gebracht: 'REPLAY your fragrance!' Het geurtje ruikt fris en fruitig en als de geur is vervlogen, dan breng je die weer tot leven met een druppel water! Let op: voor meisjes die van zeer zoete luchtjes houden.
Cijfer: 7
Prijs: 25 euro voor 40 ml