Is er een dokter in de zaal?

Lichaam door Redactie Ze.nl

Voor degenen die nog niet eerder van deze briljante 'dokter' heeft gehoord, een korte introductie. De Weense chemicus Dr. Rudolf Hauschka had in 1935 zijn eigen firma in geneesmiddelen. Uiteindelijk wilde hij het assortiment uitbreiden met cosmetica, passend bij de filosofie van het bedrijf. De huid bezit krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Het unieke van de cosmetica van Dr. Hauschka is dat zijn producten deze krachten ondersteunen. Nu, vele jaren later, is Dr. Hauschka nog altijd een bijzonder product en geniet terecht internationale faam.

De nieuwe Dr. Hauschka Rozencrème Light heeft alle verzorgende en voedende ingrediënten van de populaire Rozencrème, maar bevat minder vet. Hierdoor trekt de Rozencrème Light gemakkelijker in en het kan nog beter over de huid verdeeld worden. Deze naar rozen geurende dagcrème beschermt de droge, vochtarme en gevoelige huid tegen invloeden van buitenaf en helpt het vochtgehalte op peil te houden. De Rozencrème Light kalmeert de geïrriteerde en rode huid. Soms heeft de huid extra verzorging nodig en dan kan de rijke Dr. Hauschka Rozencrème gebruikt worden.


Het product is inderdaad prettig om te gebruiken en je gezicht voelt de rest van de dag erg aangenaam. Het doet een beetje denken aan de crèmes van Dr. A. Vogel. Een mix van medisch, kruiden en planten. Deze geur en dit gevoel geven je al het idee dat je iets natuurlijks en gezonds op je gezicht smeert. De Rozencrème Light bevat ingrediënten als Avocado, heemst en amandelolie, die helpen de huid haar vochtgehalte op peil te houden. Rozen- en bijenwas beschermen tegen invloeden van buitenaf en de wondklaver kalmeert de geïrriteerde en rode huid. Het resultaat: een vitale, fijne en gelijkmatige teint.

Dr. Hauschka
Rozencrème Light
Tube 30 ml ?18,95
www.dr.hauschka.nl