Shocking: fat pills slikken om aan te komen

Lichaam door Marleen_S
Dun zijn is uit, rondlopen met een dikke bips is nu de trend. Nja, vooral in India lopen ze er warm voor. Daar kopen vrouwen zelfs speciale pillen om hun eetlust op te wekken en zo kilo?s aan te komen. Tot het levensgevaarlijke aan toe...

 
Fat pills worden de bewuste non-dieet pillen genoemd. In India kun je ze op elke hoek van de straat krijgen, volgens Daily Mail. Ook al is het eigenlijke doel van de medicatie totaal iets anders, Indiase vrouwen slikken ze om aan te komen.

 
Curves van Bollywoodactrices
Door medicijnen als Practin en Betnesol te slikken wordt hun eetlust opgewekt. Meer eten betekent meer gewicht en met een maatje voluptueus hoor je er helemaal bij in het land. De reden? De befaamde curves van Bollywoodactrices.
 
En dan met name de volle vormen van Bollywoodster Aishwarya Rai. Zij is één van de grootste inspiratiebronnen voor vrouwen in India om aan te komen. Na haar zwangerschap kwam ze maar niet af van haar extra kilo?s. Waarbij heel zwanger Hollywood binnen no time weer in maatje 34 op de rode loper wordt gespot, wordt Aishwarya nu juist geroemd om haar vollere lichaam.
 

Bollywoodster Aishwarya Rai voor en na
 
Een nieuw schoonheidsideaal

Een nieuw schoonheidsideaal is geboren. Fans van de actrice vinden het haar taak als Indiase ster om er gezond uit te zien en zouden graag zien dat ze zou afvallen. Ondertussen zijn juist jongere meisjes bezig er net zo uit te zien als Aishwarya en haar vrouwelijke Bollywoodcollega?s. Zij hebben er alles voor over om er net zo vrouwelijk en vol uit te zien. Dus slikken ze er gerust een hele dosis pillen voor.

Doktoren waarschuwen voor het gevaar dat deze trend met zich meebrengt. Door het gebruik van fat pills kunnen vrouwen veel lichamelijke klachten krijgen. Leverproblemen, schade aan de nieren, hallucinatie en je kunt er zelfs slechtziend van worden. Om maar te zwijgen over de ongemakken die je ondervindt als je overgewicht hebt.

 

Een totaal ander uiterste dan de thigh gap trend, maar net zo bizar. Experts vinden het gevaarlijk dat celebrities zo?n grote invloed met hun lichaam hebben op jonge meisjes. En wij ook.
 
Wat vind jij van deze fat trend? Verontrustend of juist een verademing na alle skinny body trends?

Beeld: Reporters