Geurenspecial: Zomers, verleidelijk of over the top?

Lichaam door Redactie Ze.nl
CK One Summer Limited Edition

De kleurrijke fles van deze fleurige Calvin Klein-geur geeft je al meteen dat zomerse gevoel. De geur van CK One Summer is een frisse citrus- & houtachtige geur en bevat onder meer diverse citrusvruchten, watermeloen, oranjebloesem, gember, vanille en goudsbloem. De eau de toilette spray CK One Summer 100 ml is vanaf mei te koop bij de geautoriseerde parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar voor ? 41,-. Tevens verkrijgbaar is een Body Lotion en Bath & Shower gel (beiden ? 24,95).



Betsey Johnson

Nog veel kleurrijker is de hysterische geur van Betsey Johnson. De drukke verpakking is bedekt met velours en de mooie flacon heeft de meest kitcherige, plastic dop die je je voor kunt stellen. Uiteraard geheel in de stijl van de New Yorkse modeontwerpster Betsey Johnson: uitbundig, over the top en vol versieringen. Net als haar ontwerpen. De geur is fruitig, licht oriëntaals, maar verleidelijk zacht zoet. Het parfum bevat onder meer peer, citrusvruchten, fresia, lelietjes van dalen en diverse houtsoorten. Het is een heerlijk parfum, die ondanks de opzichtige, goedkoop aandoende flacon (wij zetten hem neer zonder dop) één van onze favoriete geuren is voor deze zomer. Betsey Johnson Eau de Parfum is verkrijgbaar vanaf ? 49,95 (50ml) vanaf juni 2007.

Midnight Fantasy Britney Spears

Er is de laatste tijd nogal wat te doen om la Spears. Menigmaal haalt ze de bladen door haar extreme uitspattingen en vreemde activiteiten. Op de poster van haar eigen geur Midnight Fantasy lacht ze ons nog met een weelderige haardos toe. Nu is ze een keer positief in het nieuws, namelijk met de lancering van dit heerlijke parfum. De fuchsia flacon is schitterend en glinsterend met lichte saffieren kristallen. De geur zelf is heerlijk zoet door de mix van onder meer musk, amber, kersen, pruimen, orchidee en fresia. Een aangename verrassing dus! Midnight Fantasy Eau de Parfum is vanaf mei 2007 verkrijgbaar bij parfumerie en drogist vanaf ? 32,- (30ml).



Davidoff Cool Water Happy Summer

Davidoff brengt deze zomer een aantal sprankelende Limited Editions uit. Exclusief voor deze zomer zijn er: Cool Water, Cool Water Woman, Cool Water Game for Him en for Her. Cool Water Woman Happy Summer is een heerlijke zomerse geur voor vrouwen. Een sprankelende geur met citrusvruchten, ananas en passievrucht met een lichtere basis van hout. De flacon is vrolijk uitgevoerd in roze en blauw. Alsof het een cocktail is. Davidoff Happy Summer is vanaf mei verkrijgbaar voor ? 39,50 (100ml).